Essensys interim management gaat naar Indië

Persbericht geplaatst door Essensys op 12-12-2011
Essensys interim management gaat naar Indië

Afgelopen maand heeft Essensys een kantoor geopend in Indië. Essensys is in hoofdzaak gespecialiseerd in interim management.

Essensys startte in 1992 als ETM (Executive Temporary Management) en vormde toen een dochteronderneming van Ernst & Young. Als gevolg van een management Buy-Out is Essensys in 2004 een volledig zelfstandige onderneming geworden. Eén ding is echter wel hetzelfde gebleven: Essensys werkt nog altijd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Ernst & Young.

Essensys is in België de grootste leverancier van executive interim management diensten. Essensys heeft kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Parijs en Amsterdam, werkt met partners in heel Europa en voert interim management opdrachten uit voor bedrijven, zakelijke instellingen en non-profit organisaties.

Doorheen de jaren wist Essensys een netwerk uit te bouwen van sterke en professionele interim managers. Allen beschikken ze over uitstekende management skills. Voeg daarbij de methodologie van Essensys en succes is gegarandeerd.

Bij Essensys kunt u niet alleen terecht voor Executive interim management. Het bedrijf is ook werkzaam op het vlak van executive search en management coaching.

Wat is interim management?

Wanneer Essensys een interim management opdracht aanvaart, wordt eerst een uitgebreid onderzoek opgestart. En dit om na te gaan welk soort interim manager het best aansluit bij de noden van een organisatie. Het is immers van essentieel belang dat een interim manager ervaring heeft met de specifieke problemen waarmee uw organisatie worstelt. Bovendien moet er een goede verstandhouding bestaan tussen de interim manager en de medewerkers van een bedrijf of organisatie aangezien deze nauw met mekaar moeten samenwerken.

Een interim manager van buitenaf binnenbrengen in een bedrijf kan zeer effectief zijn aangezien een interim manager nooit rechtstreeks betrokken partij is en de interim management opdracht van beperkte duur is. Zo vormt een interim manager geen bedreiging voor andere senior executives. Interim management staat dus volledig los van de politiek binnen een bedrijf of organisatie.

deel deze pagina: