Essentiele behoeften in het leven Hoe ze te creeren en te behouden

Persbericht geplaatst door Walkees op 21-10-2020
walkees.org

Dit internationale boek (Engels) van de Nederlandse auteur Walkees zal Uw ogen openen, en de theorie van het onderwerp wordt, zeer pakkend, duidelijk gemaakt met de door de auteur toegevoegde anecdotes en spreuken.

Wanneer mensen praten over wat belangrijk is in het leven, zijn er veel verschillende antwoorden, hoewel één vermelding de meeste zal opleveren: een goede gezondheid. In deze, wat ik noem, motivatieroman zal gezondheid één van de onderwerpen zijn, de meeste andere wensen komen ook voorbij.

Wat maakt iemand gelukkig in en met zijn leven? Het antwoord op die vraag kan niet met een algemeen antwoord worden beantwoord, omdat iedereen zijn eigen wensen, dromen en prioriteiten heeft. Ook kan waar, en de manier waarop, we opgroeien, grote invloed hebben op hoe ons leven zich zal ontwikkelen vanaf het moment dat we deze wereld betreden. Niets is gewoon rechttoe rechtaan en er zijn veel obstakels in ieders leven die eerst moeten worden opgemerkt en erkend, voordat een manier wordt gevonden om met deze obstakels om te gaan.

Dit is een boek, geschreven door iemand die de wereld over heeft gereisd en heeft gewerkt en gesocialiseerd met alle niveaus van de samenleving.

Uit alle onderwerpen, oplossingen, adviezen en feiten die u moet weten, en alle aanbevelingen, kunt u degene kiezen die bij u passen.

Lees dit boek en kies wat u denkt dat goed voor u zal zijn. Eenheid en respect zijn een belangrijk ingrediënt voor een stabiel en bevredigend leven. De rest is aan U! Dit wordt een boek met eenvoudige taal en een eenvoudige boodschap:

‘Wees positief en geef nooit op, U kunt het!’

Ga snel naar walkees.org en vind al de informatie over dit oog-openende boek!