Expeditie op een professionele | Beijer-Logistics

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 28-06-2014

Staat u binnenkort een grote expeditie te wachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw expeditie is in veilige handen bij Beijer Logistics.

Wij zijn een betrouwbare en innovatieve organisatie, waarbij u centraal staat. Dit kunnen wij alleen waarborgen dankzij onze sterke basis en gemotiveerde medewerkers. Gedurende het project zijn en blijven wij uw aanspreekpunt, hierdoor bieden wij u gemak en zekerheid aan. Dankzij onze jarenlange ervaring verzekert Jacques Beijeru van kwaliteit.

Heeft u binnenkort een productie draaien? Denk dan niet verder, dat doen wij voor u!

Wij verzorgen voor u de distributie. Al meer dan 60 jaar opereren wij als de expediteur op nationaal- en internationaal gebied. Wij verzorgen de distributie van A tot en met Z. U kunt hierbij denken aan het opslaan van de goederen, op- en afroep distributie en de voorraadadministratie. Ompakken en etiketteren behoren ook tot onze mogelijkheden, ook kunnen wij de facturering verzorgen. Kortom de complete service voor uw expeditie.

Betrouwbaarheid, expressiviteit en klantgerichtheid zijn de drie begrippen waarop u bij Jacques Beijerkan rekenen, ongeacht welke dienst wij u aanbieden.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: http://www.beijer-logistics.nl/Ook kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0)541 582500. U kunt een mail sturen naar: info@beijer-logistics.nlOns hoofdkantoor is gevestigd aan de Kampenstraat 21, te Oldenzaal.

Beijer Transport & Logistics is er te allen tijde klaar voor om uw transport uit te voeren.