Extra dikke vakblad Kleur & Stijl belicht modetrends najaar/winter 2011

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 03-06-2011
Extra dikke vakblad Kleur & Stijl belicht modetrends najaar/winter 2011

Westzaan, 3 juni 2011 – Nog voordat de zomer is begonnen, belicht vakblad Kleur & Stijl de modetrends voor het najaar en de winter van 2011. Hierbij ligt de nadruk op de ‘Golden Desire’, waarbij allerlei goudtinten terug te vinden zijn in het modebeeld. In deze extra dikke editie (nr. 19) komt deze trend uitgebreid aan bod.

In het vakblad wordt ingegaan op de verschillende modetrends voor zowel mannen als vrouwen. Waar bij de mannen de thema’s ‘Cinema’ en ‘Sport’ centraal staan in de mode, komen bij de vrouwen de masculiene kleding en de invloeden van bloemen, indianen en cowboys duidelijk in de stijlen naar voren. Daarnaast zien we dat de hoedentrend ook dit najaar doorzet.

Welke kleding wenselijk is in een bepaald beroep en hoe daar een eigen draai aan gegeven kan worden, wordt besproken bij het item over kledingcodes, waarbij voor verschillende beroepen een persoonlijke touch aan de kleding wordt gegeven. Stylingtips worden dit keer gegeven door Rosanna Lima en natuurlijk ontbreken ook de stoffen- en kleurtrends in deze editie niet. Bijzonder is het artikel over het Hotel op de Amsterdamse Catwalk. Hierin staat Hotel ‘The Exchange’ op het Damrak in Amsterdam model voor studenten en afgestudeerden van het Amsterdam Fashion Institute en wordt elke kamer aangekleed alsof het een model is.

Extra’s
Naast een extra dikke editie, ontvangt de abonnee dit nummer nog meer extra’s. Bij een uitgebreid artikel over shoppen in Gent zit een handige stadsplattegrond om de winkeltjes zelf te ontdekken. En naast een interview met modeontwerper Sepehr Maghsoudi, publiceert het vakblad ook exclusief voor haar lezers een patroon van één van zijn jurken.


In elke uitgave van Kleur & Stijl is volop aandacht voor recente innovaties in de branche. Zo wordt geïnformeerd over de laatste beurzen en boeken op uw vakgebied. Door de mix van mode-, visagie-, en haartrends in het vakblad blijft u ook op de hoogte van recente ontwikkelingen op gebieden die in het verlengde van uw vakgebied liggen, waardoor u uw klant nog beter kunt adviseren.

Over Vakblad Kleur & Stijl
Het vakblad Kleur & Stijl komt viermaal per jaar uit. Wilt u meer informatie over het vakblad Kleur & Stijl of wilt u abonnee worden? Bel dan voor meer informatie met
075-640 7825 of kijk op www.vakbladkleurenstijl.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl, telefoonnummer: 075-640 7825, e-mail: info@vakbladkleurenstijl.nl.

Adresgegevens
vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
Tel: 075-640 7825
www.vakbladkleurenstijl.nl