Extra koopzondag tijdens Rabobank Profwielerronde

Persbericht geplaatst door Clickr op 10-08-2016
Extra koopzondag tijdens Rabobank Profwielerronde
P E R S B E R I C H T

Zondag 14 augustus in Winkelhart Etten-Leur
Extra koopzondag tijdens Rabobank Profwielerronde


Etten-Leur, 5 augustus 2016 – Op zondag 14 augustus staat Etten-Leur in het teken van de tiende editie van de Rabobank Profwielerronde Etten-Leur. Naast een mooi wielerprogramma voor jong en oud, is het Winkelhart geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is er veel te beleven en te winnen!

Meet & Greet Joop Zoetemelk en Lucien van Impe
Omstreeks 15:30 uur vindt er op het Raadhuisplein een meet & greet met de laatste Nederlandse en Belgische gele trui winnaar in de Tour de France plaats. Joop Zoetemelk en Lucien van Impe zullen op 14 augustus de hele dag aanwezig zijn in Etten-Leur. Om 12.00 uur rijden zij een tijdrit tegen elkaar ter ere van het tienjarig jubileum van Wielerprofronde Etten-Leur.

Prijsuitreiking spaaractie ‘Vind de 3 truien en WIN!’
In het Winkelhart kunnen bezoekers van 6 t/m 14 augustus drie soorten wielertruien verzamelen in de vorm van stickers, de roze trui, gele trui en bolletjestrui. Met een volle spaarkaart maken deelnemers kans op diverse prijzen, waaronder een racefiets ter waarde van 750 euro. De spaarkaarten kunnen tot 14 augustus om 15:00 uur ingeleverd worden. De prijswinnaars worden tijdens de meet & greet met Joop Zoetemelk en Lucien van Impe bekend gemaakt.

Laatste dag wielerexpositie
In het overdekte winkelcentrum kunnen bezoekers een kijkje nemen bij een bijzondere wielerexpositie die te zien is van 3 augustus t/m 14 augustus. De expositie bestaat uit een kostbare collectie van veertig bekende wielertruien van verzamelaar Henk Theuns. Daarnaast worden er unieke wielerfoto’s van fotografe Petra Huijsmans tentoongesteld, waaronder foto’s die zij tijdens de afgelopen Tour de France maakte.