Eye4Security: ‘Beveiligen is dienstverlening'

Persbericht geplaatst door Influx PR op 15-03-2011
Eye4Security: ‘Beveiligen is dienstverlening

Eye4Security: maatwerk in winkelsurveillance, mobiele surveillance en objectbeveiliging

‘Beveiligen is dienstverlening - dienstverlening is ontzorgen’

Rotterdam, 15 maart 2011 – Het inhuren van vakbekwame en gecertificeerde beveiligers is tegenwoordig steeds vaker noodzakelijk om diefstal, inbraak en vernieling te voorkomen. Eye4Security heeft jarenlange ervaring met het leveren van beveiligingsoplossingen op maat in onder andere de retailsector. Vanuit ‘De kop van Zuid’ in Rotterdam biedt Eye4Security onder meer winkelsurveillance (binnen en buiten), objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging maar ook training van winkelpersoneel en risicoanalyses. Eye4Security benadert beveiligen als dienstverlening en benadrukt dat dienstverlening vooral ontzorgen is. Voor ondernemers betekent dit dat hun problemen op beveiligingsgebied op een menselijke maat worden aangepakt, waardoor het beter kan worden ingepast binnen de bedrijfsomgeving.

“We zijn een platte organisatie met een hands-on mentaliteit, de mens op de werkvloer staat centraal”,aldus Boris Wezenberg, Directeur Eye4Security. ”Beveiligen zien wij als dienstverlening en dienstverlening is ontzorgen. Onze jarenlange ervaring en kennis in de beveiligingssector hebben we gebundeld tot een zeer sterke beveiligingsaanbieder in de markt. Onze kracht ligt in maatwerk, flexibiliteit, continuïteit, korte communicatielijnen, en betrouwbare beveiligers voor elke situatie, 24 uur per dag/ 7 dagen per week.”

Winkelsurveillance
De toegevoegde waarde van winkelsurveillance is het voorkomen van winkeldiefstal en het creëren van een veilige omgeving voor klanten en medewerkers. Eye4Security heeft goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers in dienst die helpen ongewenst gedrag te voorkomen en op een professionele manier omgaan met agressie. Het inzetten van geüniformeerde winkelsurveillanten heeft een preventieve werking en blijkt keer op keer een effectieve maatregel tegen winkeldiefstal, ongewenst gedrag en agressie.

Objectbeveiliging
Ongewenste gasten, inbraak en brand kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor een bedrijf.Eye4Security biedt veiligheid door toezicht. Goed opgeleidde en gecertificeerde medewerkers zijn getraind om te weten er zich in en om een bedrijfspand afspeelt en weten wat er moet gebeuren indien er zich een onveilige situatie voordoet. Zij kunnen snel schakelen: van gastheer tot controleur van in- en uitgaande personen en goederen en vervullen een sleutelrol in de handhaving en verbetering van interne beveiligingsprocedures.

Mobiele surveillance
Gebouwen en terreinen zijn steeds vaker het doelwit van criminaliteit en vandalisme. Wanneer continue aanwezigheid van een beveiligingsmedewerker niet mogelijk of gewenst is, biedt mobiele surveillance uitkomst. De mobiele surveillancedienst van Eye4Security is dag en nacht actief en garandeert professionele alarmopvolging met een responsietijd van enkele minuten binnen de regio Rotterdam.

Eye4Security, H.A. Maaskantstraat 66, 3071 MJ Rotterdam, tel: 010 8186492, website: www.eye4security.nl

Over Eye4Security
Eye4Security is gevestigd in Rotterdam en is sinds de oprichting in 2008 uitgegroeid tot 30 medewerkers. Eye4Security heeft een uitgebreid portfolio van professionele beveiligingsdiensten, waaronder: winkel- en mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, receptiediensten, evenementbeveiliging. Daarnaast biedt Eye4Security trainingen op maat op het gebied van agressie, klanttevredenheid en interne dienstverlening. Voor de bewakingsdiensten beschikt Eye4Security over een vergunning van het Ministerie van Justitie en alle beveiligers zijn goed opgeleid en gecertificeerd.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn. Tel: 055 366 3034, e-mail: gerline@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: