EZCast de gadget voor 2014?

Persbericht geplaatst door EZCast op 15-05-2014

De EZCast maakt een zeer snelle en gedegen ontwikkeling en blijkt een zeer grote concurrent te zijn voor de Chromecast. Maar wat kan dit kastje van nog geen € 40 euro en wat zijn de onderscheidende features ten opzicht van de Chromecast?

EZCast VS Chromecast
Beide devices maken het mogelijk om op een zeer simpele wijze content vanaf een device te streamen naar de tv. Dit kunnen mp3 files zijn, maar ook foto’s youtube filmpjes en websites. Voor de EZCast zijn er mogelijkheden om het beeld te spiegelen ookwel mirroring genoemd. Dit is mogelijk bij android 4.0+ en iPhone met airplay mogelijkheid. Ook de MAC en de windows pc kunnen spiegelen. Deze functie is nog niet aanwezig op de Chromecast. Voor de Chromecast zijn wel native apps ontwikkels als Netflix en HBO go, dit zal ook in de nabije toekomst verder worden ontwikkeld. De bediening van zowel de EZCast als de Chromecast lopen zeer soepel.

Toch lijkt de EZCast qua functionaliteiten te winnen van zijn grote broer. Zo is er naast de mirror functie ook een mogelijkheid om de dongel te gebruiken als extern beeldscherm. Social media paginas kunnen vanuit de app eenvoudig worden opgehaald en er is geen internet noodzakelijk. Het device maakt namelijk gebruik van een adhoc wifinetwerk.

Het verkoopkanaal van de Chromecast weten we allemaal wel te vinden, maar waar kunnen we de ezcast kopen ? Dit kan bij EZCastkopen.nl een specialist op dit gebied en bovendien officieel reseller

Voor de redactie:

Bedankt voor de plaatsing

deel deze pagina: