Familie-ontbijt van Ontbijtservice Noorderland krijgt het gezin graag aan de opgedekte tafel

Persbericht geplaatst door noorderland op 26-08-2015
familieontbijt,Ontbijtservice Noorderland
http://ontbijtservice-noorderland.nl/

Familie-ontbijt, geheel verzorgd, ongelofelijk lekker en uitgebreid word helemaal tot in de puntjes opgedekt bij u thuis of bij een ander als ontbijtcadeau door Ontbijtservice Noorderland, de ontbijtservice voor Groningen en Drenthe. Gezellig met het hele gezin aan de ontbijttafel om samen de speciale ochtend feestelijk te laten beginnen.
Ontbijtservice Noorderland heeft een topontbijt samengesteld compleet met o.a. verse broodjes, heerlijke roomboter-croissants, goed beleg, een etagere gevuld met lekkernijen moorkopjes, bonbons, soesjes, fruitella’s, noem maar op, een echt feestje op tafel! Uiteraard met vers geperste jus d’orange, vers gezette koffie en thee en chocolademelk, alles wat u kunt wensen voor een fantastische start van de dag samen.
Ook aan de aankleding van de tafel heeft Ontbijtservice Noorderland veel aandacht aan besteedt met fris porselein serviesgoed en vrolijk gekleurde, stijlvolle tafellakens, echt iets bijzonders! Na afloop van het familie-ontbijt kan het serviesgoed weer terug in de ontbijtkrat en wordt het weer keurig opgehaald, geen omkijken naar dus!
Ontbijtservice Noorderland viert dit jaar hun 10-jarig jubileum en is in de media regelmatig “als best getest”, o.a. door Tros Radar en onderscheid zich vanaf het begin met verrassende en huisgemaakte producten. Alleen de beste roomboter croissants, de chocolademuffins zijn van eigen hand en de jam altijd zelfgemaakt. De sinaasappels worden gegarandeerd vers geperst en worden de koffie en thee heet geschonken en leveren zij de luxe ontbijten met warme scharreleitjes.
Bij Ontbijtservice Noorderland kunt u buiten het nieuwe Familie-ontbijt ook terecht voor Champagne-ontbijten, Kerstontbijten Moederdagontbijt en Vaderdag ontbijt, verjaardags en huwelijksontbijten en goedgevulde Picknickmanden op locatie bezorgt. Ook verzorgt de ontbijtservice van het hoge Noorden voor bedrijven luxe ontbijtbuffetten, vergaderontbijt en directieontbijt.
Bij Ontbijtservice Noorderland kunt u gemakkelijk online ontbijt bestellen of telefonisch. De ontbijten worden 7 dagen per week bezorgt in geheel Groningen en Drenthe vanaf 6 uur tot 13.00 voor de uitslapers.