Feestelijke afvaart eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer

Persbericht geplaatst door Boekingen op 21-10-2013
Feestelijke afvaart eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer
Donderdag zet cruiseschip MS Serenade 1 koers naar de Rijn
Wie donderdag in Lemmer is, kan de reizigers van de allereerste Rijncruise vanuit Noord-Nederland uitzwaaien. Waar liefhebbers van Rijncruises eerder af moesten reizen naar Arnhem of een Duitse haven aan de Rijn, kunnen zij nu inschepen in Lemmer.
Speciaal voor riviercruiseliefhebbers uit de noordelijke provincies vertrekt aanstaande donderdag om 17.30 uur de allereerste Rijncruise met start en einde in de Friese haven Lemmer. Vanuit Lemmer vaart de MS Serenade 1 naar Arnhem, Keulen, Koblenz, Boppard, Mainz, Rüdesheim en Düsseldorf, om een week later weer te eindigen in Lemmer. Er is voor de reizigers tevens een eigen pendelservice opgezet met diverse opstappunten in Groningen en Friesland. De Rijncruise vanuit Lemmer is een uniek initiatief van reiswebsite Boekingen.nl en riviercruiserederij Select Voyages.
Ongeveer 100 reizigers worden vanaf 15u feestelijk welkom geheten voor het inschepen met een welkomstdrankje en muziek. Om 17.30 uur vertrekt het schip uit de haven. Belangstellenden, vrienden en familie zijn van harte uitgenodigd om het schip en haar reizigers uit te zwaaien.

Voor de redactie:

Einde persbericht
Noot voor de redactie
De eerste riviercruise met vertrek uit Lemmer is tot stand gekomen door de samenwerking van Boekingen.nl met riviercruiserederij Select Voyages. Boekingen.nl is gevestigd in Groningen en ontstaan vanuit een goede samenwerking tussen NDC Mediagroep, Internoord Travelgroup (van de Internoord reisbureaus in Groningen en Leeuwarden) en online marketingbureau Mondola.

Voor meer informatie over dit initiatief kunt u contact opnemen met Kirsten Sikkema, marketing Boekingen.nl:

T: 088-0580555
W: www.boekingen.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Boekingen: