FestivalLife.com presenteert compleet vernieuwde website!

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 20-04-2011
FestivalLife.com presenteert compleet vernieuwde website!

FestivalLife.com – Your guide in the festivalworld!

FestivalLife presenteert compleet vernieuwde website

GOIRLE 20 april 2011 – Het nieuwe festivalseizoen staat weer voor de deur en ook dit jaar is er weer een ruim aanbod van festivals in zowel Nederland als België. Om een overzicht te brengen welke festivals er zijn, wat deze allemaal te bieden hebben en nog veel meer komt FestivalLife.com met een geheel vernieuwde website.

De website biedt de festivalliefhebber allerlei praktische informatie. Zo is er een festival agenda te vinden, programmeringen te bekijken, routeplanners te raadplegen, het laatste nieuws, foto’s en video’s, en nog veel meer. Niet alleen de grote namen, zoals Pinkpop en Lowlands, komen bij FestivalLife aan bod, maar ook de kleinere ‘verborgen parels’ onder de festivals krijgen de aandacht.

FestivalLife.com bied de festivalliefhebber meer dan puur praktische informatie. Het is ook een online community waar mensen met dezelfde passie bijeenkomen. De community geeft de mogelijkheid om informatie over jouw favoriete festivals te ontvangen, te connecten met vrienden, artiesten of festivals, het delen van ervaringen, foto’s & video’s, meedoen aan vele leuke win acties en nog veel meer.

FestivalLife draagt bij aan de algehele beleving van festivalliefhebbers en brengt je in gedachten al naar het festivalterrein. Nog even nagenieten van dat fantastische festival. Het kan allemaal. De vernieuwde website is nog gebruiksvriendelijke er zorgt ervoor dat de festivalliefhebber een actieve bijdrage kan leveren aan het festivalgevoel van zichzelf en dat van anderen. Nieuwe features zorgen ervoor dat de festivalliefhebber altijd op de hoogte is van het laatste nieuws en nog veel meer. Ontdek het zelf op http://www.festivallife.com.

(einde bericht)

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met redactie@festivallife.com