FestivalLife festival update: Lowlands, Graspop Metal Meeting en Intents Festival

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 06-05-2011
FestivalLife festival update: Lowlands, Graspop Metal Meeting en Intents Festival

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Lowlands maakt kaarten ongeldig, Programma Graspop is nu compleet en Intents Festival presenteert trailer day 1.

Lowlands (NL)

Op 19, 20 en 21 augustus zal in Biddinghuizen het festival A Campflight to Lowlands weer plaats vinden. Lowlands is ontstaan als tegenhanger van het populaire festival Pinkpop. Naast muziek biedt dit festival ook tal van andere mogelijkheden. Zo is er onder andere cabaret, film, theater en ballet. Net zoals bij eerder edities gaat Lowlands de strijd aan met de zwarte handel van tickets en heeft momenteel al 278 kaarten ongeldig verklaard.

Weetwaarjekoopt.nl is een initiatief dat dit ondersteunt. Vele organisaties en artiesten hebben zich inmiddels bij dit initiatief aangesloten. Het idee is voortgekomen uit de klachten van consumenten die teveel betaalde voor hun kaartjes, omdat zij deze kochten via andere websites. Weetwatjekoopt.nl wil ervoor zorgen dat deze zwarte handel de kop ingedrukt wordt. Lowlands gaat de ongeldig verklaarde kaarten vanaf dinsdag aanstaande weer verkopen, dus wie weet kan jij alsnog naar A Campflight to Lowlands.

Lowlands
Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Graspop (BE)

Graspop is gestart in 1986 als plaatselijk popfestival met voornamelijk lokale acts op het podium. Twee decennia later is het festival uitgegroeid van een kleinschalig familiefestival naar een internationaal gewaardeerd metal festival. Dit jaar beloofd wederom een waar spektakel te worden. Onder andere Slipknot en Ozzy Osbourne zullen het podium gaan betreden op het festival dat wordt gehouden op 24, 25 en 26 juni 2011.

Zojuist heeft de organisatie van Graspop metal meeting laten weten het affiche voor het festival helemaal af te hebben. De laatste namen die zij hebben weten toe te voegen zijn niemand minder dan Steak Number Eight, Diablo BLVD, Sweet Savage en Pro-Pain. De gehele line up kunt u terug vinden op http://www.festivallife.com.

Graspop Metal Meeting
Dessel, België
24, 25 en 26 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Graspop

Intents Festival (NL)

4 en 5 juni staan helemaal in het teken van het Intents Festival. Het festival, dat plaatsvindt in Oisterwijk, kenmerkt zich door een grandioze show, mooie aankleding en een zeer uitbundige sfeer. Eerder konden we al melden dat day 1, The Harder Styles, al helemaal uitverkocht is en vanaf deze week is de trailer voor deze dag uitgekomen. Bekijken van de trailer kan via de website http://www.festivallife.com.

De verkoop van kaarten voor dag 2 is ook in volle gang en de line up voor deze dag is inmiddels door de organisatie gepresenteerd. Wil je de volledige line up bekijken surf dan naar de website van http://www.festivallife.com. Bij FestivalLife kan je nu ook kaarten winnen voor dit fantastische festival. FestivalLife mag namelijk 5x 2 tickets weggeven voor day 2 en 1x 2 tickets voor day 1. Kijk voor meer informatie op de website.

Intents Festival
Sportpark D’n Donk, Oisterwijk
4 & 5 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Intents-Festival

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com