FestivalLife festival update: Nieuwe namen voor Pinkpop & Lowlands, Line up Free Your Mind Festival

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 08-04-2011
FestivalLife festival update: Nieuwe namen voor Pinkpop & Lowlands, Line up Free Your Mind Festival

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Nieuwe namen voor Pinkpop & Lowlands, Line up Free Your Mind Festival compleet.

Pinkpop (NL)

Op 11, 12 en 13 juni 2011 zal de 42e editie van het oudste festival van Nederland, Pinkpop, weer plaats vinden in Landgraaf. Pinkpop werd voor het eerst georganiseerd in 1970 en is sindsdien een aantal keer verhuisd maar heeft inmiddels al enige tijd een vaste plaats gevonden in Landgraaf. Het populaire festival vindt elk jaar plaats in het pinksterweekend.

Deze week heeft Pinkpop wederom een aantal namen bevestigd die dit jaar het podium zullen gaan betreden op één van de dagen. Eliza Doolittle, VerseaMerge, Cage the Elephant en het Britse duo Hurts zullen naar deze editie van Pinkpop komen. Voor de overige namen van Pinkpop verwijzen wij je door naar de website van FestivalLife.

Pinkpop
Megaland Landgraaf
11, 12 en 13 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Pinkpop

Free Your Mind Festival (NL)

Free Your Mind Festival vindt dit jaar plaats op 4 juni 2011 in Arnhem aan de oevers van de Rijn. Het beloofd weer een spektakel te worden! Verdeeld over 8 stages staan meer dan 70 artiesten om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, maar deze week konden zij melden dat de line up volledig rond is!

Onder andere Kevin Saunderson, Miss Djax, Kraak & Smaak, Erick E, Michel de Hey, Rodriguez jr, Mightyfools, Sandwell District en Ben Sims zullen die dag het podium gaan betreden. Voor de volledige line up zie de website van FestivalLife. Kaarten voor dit festival zijn momenteel al in de verkoop en kosten €40.- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website of bij alle Primera winkels.

Free Your Mind Festival
Arnhem
4 juni 2011
Meer informative: http://www.festivallife.com/Festival/Free-Your-Mind/2011

Lowlands (NL)

In Biddinghuizen zal op 19, 20 en 21 augustus het festival A Campflight to Lowlands weer plaats vinden. Het festival, beter bekend onder de naam Lowlands, is ontstaan als tegenhanger van het immens populaire Pinkpop. Naast muziek vindt je op dit festival ook allerlei andere bezigheden zoals cabaret, film, theater of ballet.

Lowlands heeft onlangs een hoop namen bevestigd en heeft deze week haar affiche nog verder aangevuld. Arctic Monkeys, Rise Against, paul Kalkbrenner, Skunk Anansie, Junip, Anna Calvi, Warpaint, Mayer Hawthorne & The County, BudZillus, Miles Kane, Matthews Dear en Will and the People zullen het podium gaan betreden tijdens Lowlands. Daarnaast zou de Engelse producer Mark Ronson vandaag op de radio aan Giel Beelen (3fm) bevestigd dat hij dit jaar ook naar Lowlands gaat komen. Naast Lowlands zou Mark Ronson ook nog het festival Pukkelpop aan doen.

Lowlands
Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com