FestivalLife festival updates: Lowlands, Zwarte Cross en Summerlake komen met nieuwe namen!

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 03-06-2011
FestivalLife festival updates: Lowlands, Zwarte Cross en Summerlake komen met nieuwe namen!

FestivalLife Alle update over festivals uit Nederland & België op een rij!
Lowlands presenteert 28 nieuwe namen! Zwarte Cross maakt affiche metalweide compleet en Summerlake komt met eerste namen.

Lowlands (NL)

Het festival a Campflight to Lowlands paradise, kortweg Lowlands genaamd, is ooit ontstaan als tegenhanger van het ontzettend populaire Pinkpop festival. Naast muziek biedt het festival nog veel meer mogelijkheden zoals cabaret, film, theater en ballet. Dit jaar zal het festival op 19, 20 en 21 augustus plaats vinden. Het festival is in principe uitverkocht, maar door de aanpak van de zwarte handel komen er zo nu en dan weer kaarten beschikbaar.

Na veel gespeculeer is het dan zover! De organisatie van Lowlands heeft maar liefst 28 namen bekend gemaakt van artiesten die tijdens een van de drie dagen het podium zullen gaan betreden in Biddinghuizen. Onder andere The Roots, Flogging Molly, dEUS, ELbow, DeWolff, Hansome Poets, Cage The Elephant en Âme (live) zullen naar Lowlands komen. Voor de volledige line up van Lowlands kan je terecht op http://www.festivallife.com.

Lowlands
Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Zwarte Cross (NL)

De Zwarte Cross staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid. Het festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Dit jaar zal Lichtenvoorde, van 15 tot en met 17 juli, voor het 15e jaar omgetoverd worden tot festivalterrein. Het festival biedt voor ieder wat wils en zo is er dan ook al enige tijd een echte metalweide.

Eerder maakte de organisatie al een aantal namen bekend voor deze area. Onder andere Helloween, Psychotic Waltz en Anthrax zullen het podium van de metalweide gaan betreden. Deze week maakte de organisatie de laatste namen bekend waarmee de programmering voor de metalweide helemaal rond is. Ethereal, Izegrim, Mercyful Fake, Death Angel, Annihilator, Striking Justice en Terror maken het programma van de metalweide helemaal rond. Voor de volledige line up van Zwarte Cross festival kan je terecht op http://www.festivallife.com.

Zwarte Cross
Lichtenvoorde
15, 16 en 17 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Zwarte-Cross-Festival

Summerlake (NL)

Summerlake Outdoor festival is inmiddels uitgegroeid tot één van dé afsluiters van het festivalseizoen. Dit jaar viert het festival haar 5 jarig jubileum en om dat te vieren wordt er groots uitgepakt. De early bird tickets voor het festival zijn inmiddels al uitverkocht, maar er kunnen nog reguliere tickets verkregen worden á €29.50 per stuk.

Hoewel we eigenlijk nog niet aan het einde van het festivalseizoen willen denken, komt Summerlake toch al met haar line up. Funkerman, Miss Djax, Alex M.O.R.P.H., Erick E, Remy en Sied van Riel zullen onder andere tijdens Summerlake Outdoor het podium gaan betreden. In de loop van de komende weken maakt de organisatie nog meer namen bekend.

Summerlake Outdoor
Molenvlietpark, Woerden
17 september 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Summerlake-Outdoor%20Festival

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com