FestivalLife: Tomorrowland, Lowlands & Geuzenpop!

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 25-02-2011
FestivalLife: Tomorrowland, Lowlands & Geuzenpop!

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Tomorrowland van 2 naar 3 dagen!, Lowlands Line-up en Geuzenpop maakt eerste namen bekend!

Tomorrowland (BE)

Tomorrowland heeft dit jaar al verschillende prijzen in de wacht mogen slepen. Zo zijn ze verkozen tot beste Belgische zomerfestival (Studio Brussel), beste Europese festival (OnlyForDJ’s) en ook door DJ’s zijn zij verkozen tot beste festival. Tijd voor de organisatie om de volgende stap te nemen met het festival!

Waar Tomorrowland in 2005 begon als eendaags festival groeit Tomorrowland in 2011 uit naar maar liefst drie dagen! Hiermee voldoet de organisatie aan de vraag van zowel artiesten als bezoekers voor méér Tomorrowland. Grote namen als David Guetta en DJ Tiësto zullen in 2011 hun opwachting maken op het festival.

Tomorrowland
De Schorre, Boom
22, 23 & 24 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Tomorrowland

Lowlands (NL)

Op 19, 20 en 21 augustus 2011 vindt op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen de 19e editie van Lowlands plaats. Eerder deed de organisatie de kaarten voor dit festival al in de voorverkoop in verband met de dreigende BTW verhoging van 6% naar 19%. Zonder ook maar enige naam bekend te hebben gemaakt raakte het festival binnen 2 uur volledig uitverkocht.

Inmiddels zijn er enkele namen bekend gemaakt die op Lowlands 2011 een optreden zullen verzorgen. Fleet Foxes, Trentemoller, Residentie orkest, The Wombats, Interpol, Bullet for my Valentine, Omar Souleyman en de Jeugd van tegenwoordig zullen dit jaar hun opwachting gaan maken op het festival. Zodra Lowlands meer van de line-up bekend gaat maken lees je het terug op de website van FestivalLife.

Lowlands
Walibi World, Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Geuzenpop (NL)

De voorbereidingen voor Geuzenpop 2011 zijn in volle gang. Zoals de vaste bezoekers van Geuzenpop weten biedt het festival de bezoekers meer dan alleen singer-songwriters. Zo is er plek voor theater, workshops, een festivalmarkt en de festivalcamping. Ook zullen er dit jaar voor het eerst ook op vrijdag bands te zien zijn op het hoofdpodium.

Om alvast een idee te geven wat er dit jaar op Geuzenpop te wachten staat heeft de organisatie vast wat namen bekend gemaakt. Één van de grote namen van dit jaar is de punkrockband de Heideroosjes, zij zullen op de vrijdagavond het podium onveilig maken. Op deze avond zullen zij gezelschap krijgen van Diablo Boulevard, Sunnpimp, Grolschbusters, Feaky Age en The Hot Stewards. Kijk voor meer namen op de website van FestivalLife.

Geuzenpop
Het Rutbeek, Enschede
5 & 6 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Geuzenpop

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België vindt je op www.festivallife.com

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com