FestivalLife update: Afzeggingen Lowlands, Extra dag Waterpop 2012 en nieuw festival Valkenswaard

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 19-08-2011
FestivalLife update: Afzeggingen Lowlands, Extra dag Waterpop 2012 en nieuw festival Valkenswaard

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Afzeggingen voor Lowlands, Extra dag op jubileum Waterpop en nieuw festival in Valkenswaard.

Lowlands (NL)

Dit weekend is het dan weer zover! Lowlands 2011 gaat van start. Het festival, dat zal plaatsvinden in Biddinghuizen, is ooit ontstaan als een tegenhanger van het immense festival Pinkpop. Vorig jaar gingen de kaarten van Lowlands al in de voorverkoop in verband met de dreigende BTW verhoging. Binnen mum van tijd was het festival uitverkocht. Tickethouders hebben lang moeten wachten voordat de organisatie de eerste namen bekend ging maken. Toen het programma eenmaal bekend was werd er veel kritiek geuit op het programma.

Inmiddels heeft Lowlands op het allerlaatste moment nog een aantal afzeggingen gekregen. The Vaccins hebben al hun shows voor aankomend weekend gecanceld en dus ook dat van Lowlands, een verklaring hiervoor zou volgens de organisatie later komen. Ook Factory Floor heeft hun optreden afgezegd wegens ziekte van hun zangeres. De organisatie van Lowlands is hard op zoek naar vervangende acts. Wanneer hier meer over bekend is lees je dat op http://www.festivallife.com.

Lowlands festival
Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Waterpop (NL)

Afgelopen zaterdag 13 augustus vond alweer de 34e editie van het Waterpop festival plaats. Waterpop is één van de oudste gratis toegankelijke festivals van Nederland. Naast diverse acts is er van alles te beleven op het festival. Dit jaar trok het festival maar liefst 19.000 bezoekers. Het Hofpark was de hele dag goed gevuld ondanks het weer.

Waterpop staat bekend om haar gedurfde en eigenwijze programmering. Maar ook dit jaar heeft dat geresulteerd in een succesvolle editie. De organisatie van Waterpop kan zich nu gaan opmaken voor de 35e editie van het festival. Dit jubileum wil de organisatie vieren met een extra dag Waterpop op vrijdag. Kortom nog meer genieten.

Waterpop festival
Wateringen
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Waterpop

Paradise Dance festival (NL)

Valkenswaard, en daarmee ook Nederland, is weer een dance festival rijker. Op zaterdag 3 september 2011 zal de eerste editie van het festival Paradise Dance festival plaatsvinden. Op het podium zullen onder andere Roog, Groovenatics en de Dutch House Department te zien zijn. Het festival zal gehouden worden op de Markt in Valkenswaard.

Afgelopen tijd klaagden organisatoren van andere dancefestivals dat er tegenwoordig zoveel festivals zijn dat ze elkaar de markt uit prijzen. De organisatoren van het Valkenswaardse feest zijn hier echter niet zo bang voor. Ze hopen vooral op mooi weer en bovendien zijn de schoolvakanties afgelopen wat de kaartverkoop ten goede zal komen, aldus de organisatie. Meer weten over dit festival? Kijk dan op http://www.festivallife.com.

Paradise Dance festival
de Markt, Valkenswaard
3 september 2011
Meer informatie volgt snel op http://www.festivallife.com

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com