FestivalLife update: Drollen voor het goede doel, 2 is 1 bij Salvationz en na regen komt Wooferland

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 04-08-2011

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Solar: Drollen voor het goede doel, 2 voor 1 bij Salvationz Outdoor en na regen komt… Wooferland

Solar Weekend (NL)

Op 5, 6 en 7 augustus vindt het populaire crossoverfestival Solar Weekend weer plaats. Solar staat bekend als het creatiefste festival van Nederland en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn er onder andere biologisch afbreekbare bekers en een 100% groen podium. Naast de aandacht voor duurzaamheid zijn er natuurlijk ook diverse artiesten die komen optreden zoals Kleine Viezerik, De Jeugd van Tegenwoordig, Shermanology en Gers Pardoel.

Naast de optredens heeft de organisator van het festival, Extrema, dit jaar een speciale area waar bezoekers kunnen bijdragen aan het goede doel. Samen met stichting Get it Done creëerden zij de GIVEASHIT area. Bezoekers kunnen naar de wc in deze area en hen wordt dan gevraagd muntjes voor het goede doel te doneren. De bezoeker zal hierbij dan ook een extra schone wc voor terug krijgen. Meer weten over deze area, kijk dan op http//www.festivallife.com.

Solar Weekend
Maasplassen, Roermond
5, 6 en 7 augustus 2011
Meer info: http://www.festivallife.com/festival/solar-weekend

Salvationz Outdoor (NL)

Salvationz Outdoor vindt plaats op 14 augustus aan het E3 strand in Eerstel. Voor de dance liefhebbers zal het aan niets ontbreken. Vele gerenommeerde top DJ’s zullen hun opwachting gaan maken. Er zullen tijdens het festival diverse stijlen ten gehore worden gebracht zodat er voor ieder wat wil aanwezig is.

Na Dance Valley besluit ook de organisatie van Salvationz Outdoor om met een dergelijke actie op de proppen te komen. Wie één toegangsticket koopt voor het festival krijgt er twee tickets voor terug. De reeds verkochte kaarten van Salvationz Outdoor zullen worden opgezet. Iedereen met een earlybird ticket van €25.-, een earlybird duokaart of een regulier ticket (€37.50) mag 1 persoon extra meenemen. Wanneer je in het bezit van een reguliere duokaart mag je 2 personen extra meenemen.

Salvationz Outdoor
E3 strand, Eersel
14 augustus 2011
Meer info: http://www.festivallife.com/Festival/Salvationz

Wooferland (NL)

Wooferland is het enige echte classics festival ter wereld en staat al jaren bekend als een ouderwets gezellig feest dat vooral laagdrempelig, gemoedelijk en lekker underground is. Wanneer alle regen is gevallen en een mooie nazomer aanbreekt zal Wooferland op 3 september weer haar deuren openen. Op Wooferland hoor je de beste house, techno en oldschool classics de revue passeren.

Dit jaar is er voor het eerst een volledige techno classics area. Naast deze en de main area heeft de organisatie als extra verrassing dat er ook een compleet nieuwe area is in samenwerking met Huppels inc. En BOE. Ook dit jaar zal er wederom een bonte verzameling van artiesten te zien zijn zoals Erick E, Miss Monica, Isis en veel meer.

Wooferland
Houtrakterrein, Spaarnwoude
3 september 2011
Meer info: http://www.festivallife.com/Festival/Wooferland

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com