FestivalLife update Eerste namen EuroSonic, Kaartverkoop Zwarte Cross en Pukkelpop

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 07-10-2011
FestivalLife update Eerste namen EuroSonic, Kaartverkoop Zwarte Cross en Pukkelpop

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Eerste namen EuroSonic, Kaartverkoop Zwarte Cross en geen compensatie Pukkelpop.

EuroSonic Noorderslag (NL)

Het festivalseizoen is nu zo’n beetje ten einde, maar EuroSonic Noorderslag begint zich alweer op te maken voor de editie van 2012. EuroSonic Noorderslag is Europa’s grootste conferentie en showcase festival. Drie dagen lang zullen meer dan 250 acts het podium bij EuroSonic Noorderslag gaan betreden. Op 11, 12 en 13 januari 2012 kan er in de Oosterpoort weer genoten worden van divers nieuw talent.

Deze week heeft de organisatie van het festival de eerste namen van de in totaal 250 acts bekend gemaakt. Onder andere Anna Aaron, God is An Astronaut, School is Cool, Amatorski en Great Mountain Fire zullen hun opwachting gaan maken. De enige Nederlandse naam vooralsnog op de lijst is Baskerville. De rest van de line up voor EuroSonic Noorderslag wordt de komende weken in verschillende delen bekend gemaakt. Houdt http://www.festivallife.com in de gaten voor meer namen.

EuroSonic Noorderslag
11, 12 en 13 januari 2012
Groningen
Meer info: http://www.festivallife.com

Zwarte Cross (NL)

De Zwarte Cross is een festival voor iedereen! Op het festival kom je ogen en oren tekort. Er is van alles te doen, van motorcross tot muziek, van kermis tot bizarre stunts en noem het maar op. Dit jaar wordt de Zwarte Cross georganiseerd op 20, 21 en 22 juli 2012. En er is goed nieuws voor de jongere bezoeker van de Zwarte Cross.

Jongeren tot en met 16 jaar kunnen het gehele jaar door een kaartje voor de Zwarte Cross kopen voor maar slechts €10, -. Er komt zelfs een aparte ingang voor de jeugd bij de festivalpoort. Kinderen tot 1.40 meter mogen zelfs geheel gratis naar binnen samen met hun ouders. De kaartverkoop gaat eind dit jaar al van start en begint op 5 december. Meer info over de Zwarte Cross vind je op http://www.festivallife.com.

Zwarte Cross
Lichtenvoorde
20, 21 en 22 juli 2012
Meer info: http://www.festivallife.com/Festival/Zwarte-Cross%20Festival

Pukkelpop (BE)

De organisatie van Pukkelpop is bezig met te onderzoeken of bezoekers met een kaartje voor Pukkelpop 2011 op de een of andere manier gecompenseerd kunnen worden. En misschien wel belangrijker nog of er een Pukkelpop komt in 2012. Er is vastgesteld dat de organisatie niets verweten kan worden van het drama dat zich op de festivalweide van Pukkelpop heeft voltrokken. Hierdoor wordt het voor de organisatie echter ook lastiger om mensen te gaan compenseren. De organisatie kan hierdoor namelijk niet aanspraak maken op de aansprakelijkheidsverzekering.

Voor het festival is het vooral tijd om te onderzoeken op welke manier het voortbestaan van Pukkelpop zeker gesteld kan worden. Tegelijkertijd hoopt de organisatie een oplossing te vinden voor de festivalgangers met een kaartje. De organisatie hoopt uiterlijk 15 november 2011 duidelijkheid te hebben over alles. Meer info hierover vind je op http://www.festivallife.com.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com