FestivalLife update: Emporium & Pukkelpop donderdag uitverkocht en Solar Weekend maakt Line up beken

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 20-05-2011
FestivalLife update: Emporium & Pukkelpop donderdag uitverkocht en Solar Weekend maakt Line up beken

FestivalLife Alle update over festivals uit Nederland & België op een rij!
Emporium festival & Pukkelpop donderdag uitverkocht en Solar Weekend maakt Line up bekend.

Emporium (NL)

Op zaterdag 28 mei 2011 tovert Emportium het recreatieterrein de Berendonck in Wijchen om tot een prachtige Arabische sprookjeswereld. Thousand and one Nights is het thema van het festival in 2011. In deze sfeer zullen maar liefst 150 DJ’s en artiesten, verdeeld over 8 area’s, hun eigen Dance stijl ten gehoren brengen.

Hardwell, Sidney Samson, The Flexican, Don Diablo en Noisecontrollers zijn enkele namen die hun opwachting zullen gaan maken tijdens het festival. De volledige line up is na te lezen op de website van http://www.festivallife.com. De organisatie van het festival maakte gisteren bekend dat het festival volledig uitverkocht is.

Emporium
Recreatieterrein Berendonck, Wijchen
28 mei 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Emporium

Pukkelpop (BE)

Het indrukwekkende affiche van Pukkelpop 2011 is niemand ontgaan. Op 18, 19 en 20 augustus zullen onder ander Foo Fighters, Eminem, The Offspring en Duck Sauce het podium in Hasselt gaan betreden. Pukkelpop mag zich inmiddels dan ook één van de grote alternatieve muziekfestivals van Vlaanderen noemen.

Deze week maakte de organisatie bekend dat er geen tickets meer verkrijgbaar zijn voor donderdag 18 augustus 2011. Dagtickets voor de twee overige dagen zijn er nog wel en ook combitickets kunnen nog gekocht worden. De organisatie waarschuwt dat de verkoop hiervan ook erg hard gaat en adviseert mensen die nog willen gaan snel een kaartje te kopen.

Pukkelpop
Kiewit, Hasselt
18, 19 en 20 augustus 2011
Meer informatie:
http://www.festivallife.com/Festival/Pukkelpop/2011

Solar Weekend (NL)

Solar Weekend staat bekend als het creatiefste festival van Nederland. In 2011 gaat Extrema, de organisatie achter dit festival, zich nog meer richten op duurzaamheid. Dit gaan zij doen door onder andere een 100% groen podium en biologisch afbreekbare bekers.

Dit jaar beleeft het creatieve crossoverfestival alweer haar 7e editie op 5, 6 en 7 augustus. Deze week maakte de organisatie haar totale programma bekend. Jungle by Night, Benny Rodrigues, Kleine Viezerik, Billy the Klit, De Jeugd van Tegenwoordig, Shermanology en Gers Pardoel zullen onder andere van Solar Weekend een spetterend feest maken. Voor de volledige line up kijk je op http://www.festivallife.com.

Solar Weekend
Maasplassen, Roermond
5, 6 en 7 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Solar-Weekend/2011

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@fesitvallife.com