FestivalLife update: Festival seizoen van start, Intents dag 1 uitverkocht & Festival Stormvloed

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 22-04-2011
FestivalLife update: Festival seizoen van start, Intents dag 1 uitverkocht & Festival Stormvloed

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Begin van het festivalseizoen met o.a. Paaspop & Groezrock, Intents Festival dag 1 uitverkocht en nieuw festival Stormvloed

Intents Festival (NL)

Op 4 en 5 juni 2011 vindt er weer een editie plaats van het Intents Festival in Oisterwijk. Intents Festival kenmerkt zich door een grandioze show, mooi aankleding en een zeer uitbundige en gezellig sfeer. Het festival lijkt elk jaar meer populariteit te genieten. De eerste dag van Intents Festival, the harder styles, is vooral erg populair. Het thema van dit jaar op Intents Festival is: ‘The Magical Mystery’.

Gisteren maakte de organisatie bekend dat er nog maar 250 kaarten beschikbaar waren voor dag 1, maar een paar uur later wisten zij te melden dat ook deze laatste kaarten allemaal verkocht waren en daarmee is het festival op dag 1 dus helemaal uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor dag 2; The Freaky Styles. Intents Festival had eerder al bekend gemaakt op de zaterdag uit te gaan breiden naar maar liefst 4 area’s. Wil je meer weten over Intents Festival kijk dan op http://www.festivallife.com.

Intents Festival
Sportpark D’n Donk, Oisterwijk
4 & 5 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Intents-Festival

Stormvloed Festival (NL)

Nederland is weer een muziek festival rijker. Op 9 juli 2011 zal in Vrouwenpolder (Zeeland) het festival Stormvloed plaatsvinden. De locatie op zich is zeer bijzonder, omdat het terrein zich bevind op het Breezandstrand onder aan de stormvloedkering. Het festival wordt georganiseerd door Amadore Zeeuwse Hotels & Restaurants en is powerd by 100% NL. Op het festival zal er een breed scala aan Nederlandse artiesten optreden.

Zo maken onder andere Jan Smit, Wolter Kroes, Dean Saunders, Edsilia Rombley en Gerard Joling hun opwachting op het gloednieuwe festival. De kaarten voor dit festival zijn momenteel al in de verkoop en kunnen gekocht worden via de website van Stormvloed Festival. Kijk voor de gehele line up en andere informatie op http://www.festivallife.com.

Stormvloed Festival
Breezandstrand, Vrouwenpolder
9 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Stormvloed-Festival/

Opening Festivalseizoen (NL & BE)

Dit weekend is het dan zover. Het festivalseizoen 2011 wordt ‘officieel’ geopend door onder meer Paaspop Schijndel (NL) en Groezrock (BE). Deze festivals worden gezien als de ‘officiële’ opening, maar er zijn natuurlijk nog veel meer festivals. Zoals Paaspop D’n Hout, Paaspop Zieuwent, Dunk! Festival, Boeruh Rock en nog meer. Alle informatie over deze festivals en over andere festivals vind je terug op http://www.festivallife.com.

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com