FestivalLife update: Festivalseizoen bijna van start, Line up Festival Mundial bijna compleet

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 15-04-2011
FestivalLife update: Festivalseizoen bijna van start,  Line up Festival Mundial bijna compleet

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Festivalseizoen bijna van start met Paaspop & Groezrock, Line up Festival Mundial (bijna) compleet

Paaspop (NL)

Paaspop is dé opening van het festivalseizoen in Nederland. De naam zegt het al Paaspop vindt elk jaar plaats tijdens Pasen. Meer dan 100 acts uit binnen- en buitenland zullen op 22, 23 of 24 april het podium in Schijndel gaan betreden en zullen zorgen voor de ultieme festivalbeleving. Om het op zijn Brabants uit te drukken, Paaspop is ‘keigezellig’

Over slechts een week zal het festival alweer plaats vinden en daarom komt het festival nog met de laatste updates. Zo is het programma van de Jack Daniels stage nu helemaal rond en zal de organisatie de camping bezoekers ook op verschillende festiviteiten trakteren. De dames van de campingdisco zorgen voor genoeg vertier. Wil je alles weten over Paaspop 2011? Kijk dan op de website van www.FestivalLife.com.

Paaspop Festival
Schijndel
22, 23 en 24 april 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Paaspop/2011/Nieuws

Groezrock (BE)

Groezrock is dé opening van het festivalseizoen in België. Dit jaar vindt Groezrock plaats op 22 en 23 april in Meerhout. Door de jaren heen is Groezrock uitgegroeid tot één van de grootste punkrockfestivals van Europa. Dit jaar viert Groezrock haar twintigste verjaardag.

Volgende week zal dus ook in België het seizoen van start gaan. De organisatie van Groezrock heeft aangegeven er helemaal klaar voor te zijn. Er is dit jaar zelfs een mobiele applicatie gelanceerd voor het festival. Alles informatie over Groezrock vindt je op www.FestivalLife.com.

Groezrock
Meerhout, België
22 & 23 april 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Groezrock

Festival Mundial (NL)

Eén van de meest veelzijdige en mondiale wereldmuziek- en cultuurfestivals van de Benelux. Dat is de omschrijving van Festival Mundial. Festival Mundial hanteert een unieke mix van allerlei elementen en de organisatie doet elk jaar weer haar best om het beste uit alle hoeken van de wereld naar het festival te krijgen. Eerder werden er al wat namen bekend gemaakt en werd het optreden van Wyclef Jean gecanceld.

Momenteel is Festival Mundial bezig een waardige vervanger te zoeken voor Wyclef Jean middels een We Want More! Actie. Het publiek kan hiermee een suggestie doen voor een waardige vervanger voor Wyclef Jean. Daarnaast zullen ook o.a. Bomb Diggy Crew DJ, Goldfish, Fun Lovin’ Criminals het podium gaan betreden in Tilburg. De rest van de line up is te lezen op www.FestivalLife.com.

Festival Mundial
Leijpark, Tilburg
18 en 19 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Festival-Mundial

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België vindt je op www.festivallife.com

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com