FestivalLife update: MysteryLand en Pukkelpop uitverkocht en laatste Solar Weekend kaarten nu beschi

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 29-07-2011
FestivalLife update: MysteryLand en Pukkelpop uitverkocht en laatste Solar Weekend kaarten nu beschi

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
MysteryLand & Pukkelpop volledig uitverkocht, Laatste Solar Weekend kaarten nu beschikbaar!

MysteryLand (NL)

Op zaterdag 27 augustus zal op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer een editie van het festival MysteryLand plaatsvinden. MysteryLand is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest vernieuwende festivals van Nederland. MysteryLand is meer dan een verzameling van heel veel goede elektronische dance muziek, DJ’s en live acts.

Het festival telt dit jaar bijna twintig tenten en podia. Bekende namen die optreden tijdens het festival zijn onder andere Marco V, Fedde le Grand, Speedy J, Afrojack en Chuckie. De organisatie van het festival liet deze week weten dat de editie van 2011 nu al compleet uitverkocht is. Voor informatie over de volledige line up van dit festival kijk op http://www.festivallife.com.

MysteryLand
Floriadeterrein, Haarlemmermeer
27 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/MysteryLand/

Solar Weekend (NL)

Solar Weekend staat bekend als het creatiefste festival van Nederland. Het crossoverfestival beleeft dit jaar alweer haar 7e editie en wel op 5, 6 en 7 augustus 2011. Op het festival zullen onder andere Jungle by Night, Benny Rodriguez, Kleine Viezerik, Shermanology, De Jeugd van Tegenwoordig en Gers Pardoel te zien zijn.

Dik anderhalve maand geleden maakte de organisatie van Solar Weekend, Extrema, bekend dat de camping van Solar uitverkocht was en nu weten zij ook te melden dat de kaarten voor de zaterdag en de weekendkaarten bijna op zijn. Wil je alsnog een kaart bemachtigen voor dit groene festival? Wees er dan snel bij! De volledige line up van Solar Weekend is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Solar Weekend
Maasplassen, Roermond
5, 6 en 7 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Solar-Weekend/2011

Pukkelpop (BE)

Op 18, 19 en 20 augustus 2011 zal het festival Pukkelpop weer plaatsvinden. Pukkelpop is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere alternatieve muziekfestivals van Vlaanderen. Het indrukwekkende affiche wat de organisatie van Pukkelpop presenteerde is dit jaar dan ook niemand ontgaan. Eerder berichtte het festival al dat de tickets voor de donderdag en de combitickets volledig uitverkocht waren. Inmiddels heeft de organisatie bekend gemaakt dat het festival volledig uitverkocht is.

De line up voor Pukkelpop is inmiddels ook bijna compleet. Onder andere Foo Fighters, Eminem, The Offspring en dEUS zullen hun opwachting gaan maken. Ook dit jaar kan er weer gelachen worden op Pukkelpop met het comedy programma. Onder meer Adriaan van den Hoof en Bart Cannaerts zullen het beste van zichzelf laten zien tijdens Pukkelpop.

Pukkelpop
Kiewit, Hasselt
18, 19 en 20 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Pukkelpop/2011

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com