FestivalLife update: Nieuw festival Zottegem, Line up Summerlake en Prince naar Sziget

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 22-07-2011
FestivalLife update: Nieuw festival Zottegem, Line up Summerlake en Prince naar Sziget

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Nieuw festival Zottegem, Line up Summerlake Outdoor en Prince naar Sziget festival.

Dance D-Vision Outdoor (BE)

Na het festival Rock Zottegem krijgt de stad er een nieuw festival bij. Deze keer zijn het de liefhebbers van dancemuziek die aan de beurt komen. Dance D-Vision Outdoor, zoals het festival gaat heten, vindt plaats op 6 en 7 augustus bij de Bevegemse Vijvers. Met de komst van dit festival wordt er een witte vlek opgevuld aldus het eventbureau dat het festival gaat organiseren.

Het doel om een dancefestival in die regio te organiseren bestond al langer en Dance D-Vision is ook al enkele jaren bezig met het organiseren van feesten. Op het affiche van Dance D-Vision Outdoor prijken maar liefst 31 namen zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Shameboy, Da Boy Tommy & Da Rick en Lasgo. Kaarten voor dit festival zijn verkrijgbaar via de website van Dance D-Vision.

Dance D-Vision
Bevegemse Vijvers, Zottegem
5 & 6 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Dance-D--Vision-Outdoor/

Summerlake Outdoor

In 2007 begon Summerlake Outdoor festival als een intiem festival, maar is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiter van het Nederlandse festivalseizoen. Dit jaar wordt het festival alweer voor de vijfde keer georganiseerd en wel op 17 september. Van 12.00 uur tot 23.00 uur wordt het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot een waar dansparadijs.

Het festival kenmerkt zich door de intieme festivallocatie, betaalbaar eten en drinken en een gevarieerd en veelzijdige programmering. Deze week maakte de organisatie van het festival de jubileum programmering bekend. Zo zullen onder andere Vato Gonzalez & MC Tjen, Miss Djax, Secret Cinema en Luciën Foort te zien zijn. De volledige programmering van het festival is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Summerlake Outdoor
Molenvlietpark, Woerden
17 september 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Summerlake-Outdoor-Festival/2011

Sziget (HON)

Sziget festival is één van de grootste festivals in Europa en vindt elk jaar plaats in Hongarije. Vanaf 8 tot en met 15 augustus bied het festival een zeer veelzijdig programma. Van film tot een cursus Hongaars, maar vooral veel muziek. Vanuit Nederland zijn er zelfs speciale treinen die richting het festivalterrein in Hongarije zullen vertrekken.

Achttien dagen voor het festival begint komt de organisatie met de line-up voor de traditionele tweede dag ‘Day Zero’. Op deze dag worden nog niet alle podia gebruikt, maar het programma is er zeker niet minder om. De headliner van deze dag is namelijk niemand minder dan Prince. Eerder treedde Prince al op, op het North Sea Jazz Festival in Den Haag. Kijk voor de volledige line up van dit festival op http://www.festivallife.com.

Sziget
Budapest, Hongarije
8 t/m 15 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Sziget

Dit en nog veel meer over allerlei muziekfestivals uit Nederland en België vind je op www.festivallife.com.

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com