FestivalLife update: Play me I

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 15-09-2011
FestivalLife update: Play me I

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Kunstproject ‘Play me I’m yours’ op Incubate, Afsluiting festival seizoen 2011 met Summerlake Outdoor en Data festivalseizoen 2012.

Festival Incubate (NL)

Festival Incubate is een multidisciplinair festival dat elk jaar plaats vind in Tilburg. Voorheen heette het festival ZXZW, maar op verzoek van het Amerikaanse festival South by Southwest (SXSW) hebben zij in 2009 de naam van het festival gewijzigd. Meer dan 200 artiesten van verschillende disciplines zullen zich in een intieme context aan het publiek presenteren.

Tijdens het festival, dat duurt van 12 t/m 18 september, komt ook het kunstproject ‘play me I’m yours’ naar Tilburg. Play me I’m Yours is van de Amerikaanse kunstenaar Luke Jerram en is bedoeld om mensen in de openbare ruimte met elkaar te laten praten. Het project is eerder gedaan in grote steden zoals New York en London. In Tilburg en omstreken staan 101 gekleurde piano’s die iedereen uitnodigen om erop te spelen. Hiermee overtreft het de andere steden waar het kunstproject is neergestreken.

Festival Incubate
12 t/m 18 september 2011
Tilburg
Meer info: http://www.festivallife.com/Festival/Incubate

Afsluiting Festivalseizoen

Paaspop wordt gezien als dé start van het festival en Summerlake Outdoor als dé afsluiter. Aanstaande zaterdag 17 september zal Summerlake Outdoor alweer haar 5e verjaardag vieren. Dat wil zeggen dat de organisatie groots uitpakt, maar dus ook dat het festivalseizoen zo langzamerhand voorbij is.

Summerlake Outdoor kenmerkt zich door de intieme locatie, betaalbaar eten en drinken, gratis toiletten en is er ook dit jaar weer in geslaagd om een zeer divers programma neer te zetten. Namen als Vato Gonzalez, Erick E, Funkerman, Miss Djax en Secret Cinema gaan hun opwachting maken tijdens Summerlake Outdoor. Wil je nog nagenieten van het festivalseizoen 2011? Kijk dan op http://www.festivallife.com

Summerlake Outdoor
17 september 2011
Molenvlietpark, Woerden
Meer info: http://www.festivallife.com/Festival/Summerlake-Outdoor-Festival/2011

Festivalseizoen 2012

Het festivalseizoen van 2011 loopt dan wel ten einde, maar dat betekent ook dat steeds meer festivals hun data voor het seizoen van 2012 bekend gaan maken. Zo is de opening opener van het festivalseizoen in België, Groezrock, op 28 en 29 april 2012, Concert at Sea op 29 & 30 Juni 2012, Zwarte Cross op 20 t/m 22 juli 2012 en Zand Almere viert haar 5e verjaardag op 18 augustus 2012.

Binnenkort kan je alles lezen op http://www.festivalife.com over het nieuwe festivalseizoen. Tot die tijd kan je lekker genieten van het afgelopen seizoen met allerlei foto’s. Deel alsnog al je favoriete festivalmomenten met elkaar!

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com