FestivalLife update: Sneakerz area op Neverland, 5e artiest Zand en Line up Appelpop

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 08-07-2011
FestivalLife update: Sneakerz area op Neverland, 5e artiest Zand en Line up Appelpop

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Sneakerz host eigen area op Neverland, 5e artiest voor Zand festival & Volledige line up Appelpop bekent.

Neverland (BE)

Op zondag 17 juli 2011 zal in het Belgische plaatsje Neerpelt voor de tweede maal het festival Neverland plaatsvinden. Verschillende nationale en internationale artiesten zullen maar liefst elf uur non stop muziek brengen over maar liefst zes verschillende area’s. Onder andere Felix da Housecat en Roog vs. Erick E zullen een spectaculair optreden verzorgen.

Ook partyconcept Sneakerz zal van 13.00 tot 23.00 uur aanwezig zijn op het Neverland festival. Volgens hun vaste concept bestaat de line up van Sneakerz uit gevestigde namen gecombineerd met ‘a brand new artist generation’. Onder andere Funkerman, Skitzofrenix en Baggi Begovic zullen optreden in de Sneakerz area op Neverland. Alle informatie over het Neverland festival is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Neverland
Recreatiegebied Hennemeeuwis, Neerpelt
17 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Neverland-Festival

Zand (NL)

Dit jaar zal voor de vierde keer het strandfestival Zand plaatsvinden op het strand van Almere. Zand Almere is een festival dat naast muziek ook veel zomerse ingrediënten bevat. Alle edities van het festival, met maar liefst 35.000 bezoekers, zijn tot nu toe uitverkocht geweest. De presentatie van het festival zal ook dit jaar weer in handen zijn van Jeroen van Koningsbrugge en Eddy Zoëy.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Kane, VanVelzen, Bløf en Guus Meeuwis zouden komen optreden op het festival. Guus Meeuwis zal de vierde editie van het festival afsluiten met een volledig concert. Naast deze vier maakte de organisatie deze week ook de vijfde artiest voor het festival bekend. Niemand minder dan Alain Clark zal het podium op 20 augustus betreden. In de komende weken zullen er nog meer artiesten worden toegevoegd aan het programma. Kijk voor alle informatie over Zand Almere op http://www.festivallife.com.

Zand Almere
Almere Strand, Almere
20 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Zand/2011

Appelpop (NL)

Op 9 en 10 september 2011 zal voor de twintigste keer het festival Appelpop worden georganiseerd. Appelpop is een gratis toegankelijk festival en vindt plaats op de Waalkade in Tiel. Appelpop kenmerkt zich als een festival met een zeer brede programmering. Verspreid over drie verschillende podia zullen maar liefst 26 bands hun opwachting gaan maken. Onder deze artiesten zitten zowel Nederlandse toppers als regionaal talent.

Na de vele speculaties over de line up heeft de organisatie van Appelpop afgelopen week dan toch eindelijk de line up voor het festival gepresenteerd. Eerder was al bekend gemaakt dat Golden Earring, Kane, Triggerfinger en de Staat zouden komen. Maar ook artiesten als Caro Emerald, The Baseballs, Di-rect en Tim Knol komen naar Tiel. Ook regionaal talent zoals Shamrock zullen een spectaculair optreden geven. Meer informatie over Appelpop is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Appelpop
Waalkade, Tiel
9 en 10 september 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Appelpop/2011

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België vind je op www.festivallife.com

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com