FestivalLife update: Tweede editie Dutch Valley in 2012, Pukkelpop informeert gedupeerden en Curaça

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 09-09-2011
FestivalLife update: Tweede editie Dutch Valley in 2012, Pukkelpop informeert gedupeerden en  Curaça

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Tweede editie Dutch Valley 2012, Pukkelpop informeert gedupeerden en Curaçao North Sea Jazz groot succes!

Dutch Valley (NL)

Volendam Music, Lukassen producties en UDC Events hebben dit jaar de handen ineen geslagen en afgelopen zomer presenteerde zij een geheel nieuw festival genaamd Dutch Valley. Het festival biedt uitsluitend artiesten van Nederlanse bodem zoals VanVelzen en Jan Smit en richt zich op een zeer divers publiek.

Ondanks het slechte weer trok de allereerste versie van het festival 25.000 bezoekers. De organisatie zegt vele positieve reacties na het festival te hebben ontvangen en heeft daarom besloten dit succes volgend jaar nog eens dunnetjes over te doen. De tweede editie zou nog grootser en spectaculairder moeten worden en staat gepland voor 11 augustus 2012. Informatie over de editie van 2011 is te vinden op http://www.festivallife.com.

Dutch Valley
Velsen Valley, Spaarnwoude
11 augustus 2012
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Dutch-Valley

Pukkelpop (BE)

Het drama dat zich op de festivalweide in Kiewit heeft afgespeeld op 18 augustus ligt nog steeds vers in het geheugen van veel mensen. Er is heeft een herdenking plaats gevonden en de slachtoffers zijn inmiddels begraven. Na deze ramp is er ook een heus steunfonds opgericht voor de slachtoffers.

Tot en met 4 september konden gedupeerden hun emailadres en ticketcode achterlaten op de website in verband met vragen over de vergoedingen van de tickets. Inmiddels heeft de organisatie van Pukkelpop laten weten dat alle gedupeerden uiterlijk 15 november meer informatie krijgen hierover.

Pukkelpop
Kiewit, Hasselt
18, 19 en 20 augustus

Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Pukkelpop

Curaçao North Sea Jazz

Op 2 en 3 september 2011 heeft het Curaçao North Sea Jazz voor de 2e maal plaatsgevonden op Curaçao. Gedurende deze twee dagen hebben diverse nationale en internationale artiesten het podium beklommen. Maar niet alleen deze twee dagen is het feest op Curaçao. Ook in de week voorafgaand vinden er allerlei festiviteiten plaats.

Na de eerste editie in 2010 bleek ook deze editie een daverend succes te zijn. De organisatie heeft gemeld dat alle kaarten voor het festival uitverkocht waren. Daarnaast wisten zij te melden dat maar liefst 40% van de tickets ging naar mensen buiten Curaçao. Onder meer Steve Wonder en Sting gaven een optreden op Curaçao North Sea Jazz.

Curaçao North Sea Jazz
Curaçao
2 en 3 september 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Cura%C3%A7ao-North%20Sea%20Jazz

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com