FestivalLife update update: Extra stages op Loveland, Dance Valley 2 voor 1 en Lakedance Line up

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 15-07-2011
FestivalLife update update:  Extra stages op Loveland, Dance Valley 2 voor 1 en Lakedance Line up

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & Belgiƫ op een rij!
Twee extra stages Loveland, 2 voor de prijs van 1 bij Dance Valley en Lakedance maakt volledige line up bekend.

Loveland Festival (NL)

Op zaterdag 13 augustus 2011 vindt in het Sloterpark te Amsterdam de 6e editie plaats van het Loveland Festival. Dit jaar heeft de organisatie van het festival de mogelijkheid geboden aan iedereen om mee te beslissen over de inhoud van het festival. Via de Loveland Facebook fanpagina konden liefhebbers hun stem uitbrengen voor diverse dingen en daar tevens prijzen mee winnen.

Vandaag maakte de organisatie ook bekend dat Loveland Festival er maar liefst twee stages bij gaat krijgen dit jaar. Na enkele succesvolle clubavonden in het Comedy Theater in Amsterdam krijgt Nest deze zomer zijn eigen plekje. Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar de Smirnoff Cube weer aanwezig zijn op het Loveland Festival. Welke artiesten zullen optreden tijdens het festival is te lezen op http://www.festivallife.com.

Loveland Festival
Sloterpark, Amsterdam
13 Augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Loveland/2011

Dance Valley (NL)

Dit jaar zal Velsen Valley in Spaarnwoude wederom het toneel zijn van het Dance Valley festival. Op 6 augustus zal het meest veelzijdige elektronische muziekfestival wederom plaatsvinden. Anno 2011 is Dance Valley veel meer dan een optelsom van uiteenlopende dance stijlen. Het is een magische muzikale speeltuin in een betoverend landschap.

Het festival heeft te maken met een achterblijvende ticketverkoop. De organisatie geeft als reden hiervoor de BTW verhoging die sinds 1 juli van kracht is en een slechte economie. Om het publiek en de trouwe Dance Valley bezoeker een druk en ouderwets gezellig festival te kunnen blijven bieden, heeft de organisatie besloten om 2 tickets te verkopen voor de prijs van 1. Ook personen die al een kaartje gekocht hebben mogen iemand meenemen naar het festival. Wie er allemaal optreden op Dance Valley is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Dance Valley
Velsen Valley, Spaarnwoude
6 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Dance-Valley/

Lakedance (NL)

Zaterdag 20 augustus 2011 zal voor de tweede keer dit jaar het Lakedance festival plaatsvinden op Aquabest in Best. Ruim 30 nationale en internationale artiesten zullen verdeeld over 4 podia hun muziek die dag ten gehore gaan brengen. Eerder dit jaar, op 18 juni, vond de eerste editie van dit festival plaats. Deze week maakte de organisatie de volledige line up bekend.

Sandy Rivera, het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike, Secret Cinema, Nicky Romero en Shermanology zijn de headliners van deze editie van Lakedance. Kledingzaak Mensroom in Eindhoven verzorgt de meest intieme stage binnen Lakedance. De volledige line up van Lakedance festival is terug te vinden op http://www.festivallife.com.

Lakedance
Aquabest, Best
20 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lakedance/2011--2

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en Belgiƫ vind je op www.festivallife.com

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com