FestivalLife update: Valse kaarten Lakeside, Extra kaarten Lowlands & Brussels Summer Festival

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 12-08-2011
FestivalLife update: Valse kaarten Lakeside, Extra kaarten Lowlands & Brussels Summer Festival

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Valse kaarten Lakeside, 750 extra kaarten Lowlands en Geluidsoverlast Brussels Summer Festival.

Lakeside (NL)

Op 19 en 20 augustus 2011 vind alweer de vierde editie van het Lakeside festival plaats in Alphen a/d Rijn. Vorig jaar was het festival een zodanig succes dat de organisatie dit jaar besloten heeft om de vrijdagavond erbij te betrekken. Ook nieuw dit jaar is de eindtijd van het festival. Dit jaar eindigt het festival namelijk om 01.00 uur, hierdoor kunnen er meer DJ’s optreden. Onder andere DJ La Fuente, Quintino, The Partysquad en Sidney Samson zullen hun opwachting maken op het festival.

De organisatie van het Lakeside festival waarschuwde deze week dat er valse kaarten voor het festival in omloop zijn. Deze kaarten worden voornamelijk op straat verkocht. Het betreft gestolen Lakeside festivalkaarten. Op het eerste gezicht zijn ze niet van echt te onderscheiden, maar de barcode die vermeld staat op de kaar is ongeldig of geblokkeerd. Meer informatie over Lakeside festival vind je op http://www.festivallife.com.

Lakeside festival
Dagcamping (De Bijlen 1), Alphen a/d Rijn
19 & 20 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lakeside-Festival

Lowlands (NL)

Aankomend weekend is het weer zover! Op 19, 20 en 21 augustus zal op het festivalterrein in Biddinghuizen het festival a Campflight to Lowlands Paradise, kortweg Lowlands, plaats vinden. Lowlands, dat ooit is ontstaan als tegenhanger van Pinkpop, biedt naar muziek nog veel meer mogelijkheden zoals cabaret, film en theater.

De 19e editie van het festival was al in 2010 in een paar uur tijd uitverkocht. Zonder dat de line up bekend was vlogen de kaarten als warme broodjes over de toonbank. De afgelopen weken werd er veel kritiek geuit op de programmering van dit jaar. Toch komen er nog 750 extra kaarten beschikbaar voor het festival ondanks dit alles. De kaarten zijn achtergehouden om de zwarthandel te frustreren. Lowlands gaat al jaren de strijd aan met deze handel en maakte onlangs ook kaarten ongeldig. Meer informatie over Lowlands vind je op http://www.festivallife.com

Lowlands festival
Biddinghuizen
19, 20 en 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Lowlands

Brussels Summer Festival (BE)

Van 12 tot en met 21 augustus 2011 zal het Brussels Summer festival wederom plaats vinden. Het tiendaagse zomerfestival is een initiatief van de stad Brussel en is ontstaan in 2002. Inmiddels is het festival stevig verankerd in de culturele traditie van Brussel en krijgt het festival alsmaar meer faam in het buitenland.

Niet iedereen is even blij met het festival. Buurtbewoners van het festivalterrein zetten zich schrap. Ze zijn de geluidsoverlast van de verstrekte muziek meer dan zat. Meermaals is beloofd aan de buurtbewoners dat rond middernacht het festival afgelopen zou zijn, maar nu dit weer niet lijkt te gebeuren hebben de bewoners zich verenigd. “De omwonende moeten het lawaai ondergaan zonder dat ze erom gevraagd hebben, uren aan een stuk, meer dan tien dagen lang” aldus een buurtbewoonster. Meer informatie over het Brussels Summer Festival vind je op http://www.festivallife.com.

Brussels Summer Festival
Paleizenplein – Museumplein, Brussel
12 t/m 21 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Brussels-Summer-Festival/2011

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com