FestivalLife update: Voorbereidingen festivalseizoen 2012 van start.

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 12-10-2011
FestivalLife update: Voorbereidingen festivalseizoen 2012 van start.

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Voorbereidingen festivalseizoen 2012 van start.

Nu het festivalseizoen 2011 zo goed als ten einde is, beginnen de eerste festivals alweer aan de voorbereidingen voor de editie van 2012. Zo langzamerhand druppelen er steeds meer data binnen en begint de geruchten stroom van artiesten die op festivals optreden weer flink op gang te komen.

Het eerste festival van 2012 vindt alweer plaats in januari. Van 11 tot en met 14 januari 2012 vindt het grootste showcase festival, EuroSonic Noorderslag, plaats in Groningen. De eerste namen voor dit festival zijn reeds door de organisatie bevestigd. Onder andere Dope D.O.D., Blaudzun, De Avonduren en Rats on Rafts zullen tijdens EuroSonic Noorderslag de bühne gaan betreden.

Verder zijn er naast de vele bevestigingen van data ook weer volop geruchten over welke artiesten er in 2012 op welke festivals gaan optreden. De website Festileaks weet van drie grote festivals dan ook al een aantal geruchten te noemen. Zo zouden wellicht Red Hot Chili Peppers, Blink182, Radiohead en Snow Patrol hun opwachting kunnen gaan maken op Rock Werchter 2012.

Verder meldt Festileaks dat er geruchten gaan dat Kees van Hondt op Lowlands 2012 te zien zal zijn en Pearl Jam, Muse, Red Hot Chili Peppers, Radiohead, Guano Apes en Limp Bizkit wellicht naar Pinkpop 2012 komen. Daarbij weet Festileaks ook te melden dat The Crookes zelfs bevestigd zouden zijn voor Pinkpop. Ook Rockblog weet voor een hoop festivals al namen te noemen die mogelijk op diverse festivals gaan optreden.

Nu de geruchten stromen weer op gang zijn gekomen is het wachten op de eerste bevestigingen van de festivals, zodat we weten wat het festivalseizoen van 2012 allemaal in petto heeft voor de festivalliefhebber. Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs en weten welke artiesten er nu waar optreden? Ook in de aanloop van het festivalseizoen van 2012 houdt http://www.festivallife.com de festivalliefhebber op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Daarnaast zijn de foto’s van het afgelopen seizoen uiteraard te bekijken en komen er weer leuke win acties aan. Houdt de website dus in de gaten. Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor de redactie:

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com