FestivalLife update: WiSH Outdoor, Concert at Sea & Pinkpop Classic

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 29-04-2011
FestivalLife update: WiSH Outdoor, Concert at Sea & Pinkpop Classic

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
WiSH Outdoor presenteert hardcore area, Concert at Sea zaterdag uitverkocht en Pinkpop Classic afgelast.

WiSH Outdoor 5th Anniversary (NL)

Met vijf kaarsjes op haar verjaardagstaart, mag WiSH Outdoor dit jaar van haar eerste jubileumeditie spreken. Wat in 2007 begon als een gezellig, lokaal festivalletje, is anno 2011 niet meer weg te denken uit de Nederlandse festival wereld. En wie jarig is, trakteert! Eerder heeft de organisatie al een hele hoop namen bekend gemaakt. Onder andere VanVelzen, Alain Clark, D-Block & S-te-dan, Crookers zullen tijdens 2 en 3 juli het podium gaan betreden.

WiSH Outdoor heeft dit jaar voro het allereerst ook een hardcore area, de Distorterd. De line up is heerlijk gevuld met grote namen. Er kon niet goed gekozen worden tussen Early en Mainstream en dus is er gekozen voor ieder beide. Onder andere Endymion, The Viper, Gia & Miosa, G-Town Madness en vele andere zullen van deze area een daverend succes maken!

WiSH Outdoor 5th Anniversary
Beek en Donk
2 & 3 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/WiSH-outdoor/

Concert at Sea (NL)

Concert at Sea is alweer toe aan haar zesde editie en wordt tegenwoordig in één adem genoemd met grote namen als Pinkpop en Lowlands. Volgens Paskal Jakobsen (Bløf), organisator van het festival, is Concert at Sea boven alles een echt feelgood festival. Dit wordt ook beaamd door de bezoekers die het festival roemen om haar prachtige ligging, de programmering, de lage toegangsprijs, de gemoedelijke sfeer en het vakantiegevoel.

De ticket verkoop is al enige tijd geleden gestart, maar de dagkaarten voor zaterdag 18 juni zijn voor dit festival zijn nu al uitverkocht. Het is nog niet eerder voorgekomen dat het festival in twee maanden voor het festival al haar beschikbare tickets had verkocht. Wel zijn er nog enkele weekendtickets verkrijgbaar en ook voor vrijdag 17 juni zijn nog steeds kaarten te koop. Kijk voor meer informatie op http://www.festivallife.com.

Concert at Sea
De Brouwersdam Renesse
17 & 18 juni 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Concert-at-Sea/2011

Pinkpop Classic (NL)

Pinkpop Classic werd georganiseerd vanaf 2007. De organisatie van Pinkpop wilde een festival organiseren voor het wat oudere rock publiek. Grote namen al Simple Minds, Sinéad O’Conner, UB40 en Iggy Pop betraden de afgelopen jaren het podium op Pinkpop Classic in Landgraaf. In vergelijking tot het grote Pinkpop is Pinkpop Classic altijd klein gebleven.

Jan Smeets, oprichter van Pinkpop, heeft laten weten dat het festival Pinkpop Classic dit jaar niet door zal gaan. De organisatie liet weten dat ze niet genoeg bands hebben kunnen vinden voor het festival. Volgens Jan Smeets ligt het probleem ook bij het publiek. Het publiek bestaat namelijk vooral uit babyboomers en deze doelgroep wordt te oud voor festivals.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België vindt je op http://www.festivallife.com. Maak een profiel aan en bleef vanaf nu altijd op de hoogte over jouw favoriete festivals!

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com