Fleur je tuinmeubelen op met tuinkussens

Persbericht geplaatst door lieke op 27-08-2014

Vind je je huidige tuinmeubelen saai en ben je er op uit gekeken? Je hoeft niet gelijk nieuwe tuinmeubelen te kopen, want met nieuwe tuinkussens kun je een geheel nieuwe look geven aan je huidige tuinmeubelen. Voor elk soort meubel is er een geschikt tuinkussen te vinden. Wees creatief en durf eens wat nieuws te proberen.

Ga voor kleur
Durf te experimenteren en ga voor kleur. Want met kleur creëer je gezelligheid in je tuin. Probeer eens verschillende kussentjes bij elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld zowel witte kussens, blauwe kussens als kussens met een print bij elkaar leggen. Dit geeft een speels en uitnodigend effect. Ook hier geldt, experimenteer met diverse kleuren en combinaties van diverse kussens. Ook de afwisseling in de grote en de vorm van de kussens kan je tuin opfleuren. Doordat sierkussens relatief niet zo duur zijn, kun je ook eens iets anders proberen.

Doe inspiratie op
Vind je het lastig om zelf te experimenteren met kleur en soorten? Doe inspiratie op! Dit kun je doen door op internet te kijken of door folders door te bladeren. Vooral internet is een goed medium om inspiratie op te doen. Heb je zelf een teakhouten tuinset? Google eens op “kussens teakhouten tuinset” en je zult diverse afbeeldingen zien van teakhouten tuinsets met diverse soorten kussens erin. Ook kun je gewoon eens langs een tuinmeubelenwinkel gaan en kijken wat zij in de showroom hebben staan. Wanneer je de meubels en kussens in het echt kunt zien, krijg je er meteen het juiste gevoel bij. Ook kun je in de winkel gelijk testen of de kussens lekker zitten. Want kussens fleuren je tuin op, maar verhogen ook het zitcomfort van de tuinmeubelen. Dus ga er op uit en vind de ideale kussens voor in jouw tuinmeubel.