Flevopost mediapartner Uit-jeTent

Persbericht geplaatst door BodeMedia op 07-02-2013
Flevopost mediapartner Uit-jeTent

EMMELOORD - De Flevopost is mediapartner geworden van Uit-jeTent. ‘Wij dragen iedere promotie van de Noordoostpolder een warm hart toe. Uit-jeTent zet sinds een paar jaar ons gebied op een positieve manier in de spotlights, vandaar dat wij daar graag een steentje aan bijdragen’, vertelt Jack Mulder van de lokale krant.

Uit-jeTent -dat van 6 tot en met 10 juni wordt gehouden in de Noordoostpolder- is erg blij met de media-ondersteuning van de Flevopost. ‘Op die manier kunnen wij aan een groot publiek in onze eigen omgeving bekendmaken wat er allemaal gaat gebeuren. Hartstikke fijn en broodnodig’, legt Anita Haverkamp-Boes van de organisatie uit.

Want het is de bedoeling om het kampeerevenement met uitgebreid activiteitenprogramma ook landelijk een groot succes te maken. ‘Maar daarvoor moet je eerst de mensen uit je eigen gebied bereiken’, weet zij. ‘Als die er hier een feestje van maken, dan slaat dat vanzelf over. En laten we eerlijk zijn: we hebben zoveel moois te bieden hier op de voormalige zeebodem.’

De Flevopost en Uit-jeTent ondertekenden woensdagochtend 6 februari de publiciteitsovereenkomst in Emmeloord. Kampeerplekken boeken kan inmiddels op www.uit-jetent.nl. Momenteel hebben zo rond de 300 mensen dat alweer gedaan.

Voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE

De foto is vrij van rechten te gebruiken. Op de foto staan Jack Mulder van de Flevopost en Anita Haverkamp-Boes van Uit-jeTent.

Het persbericht staat ook online: http://www.uit-jetent.nl/nieuws/flevopost-mediapartner-uitjetent/

Voor meer informatie: Anita Haverkamp-Boes, info@uit-jetent.nl tel: 06 410 682 87 of 0527 788 184