Flexoel: de kracht van specialisatie in uitzendwerk

Persbericht geplaatst door ContentKing op 26-04-2017
Flexoel B.V. heeft in 2016 zijn start gemaakt als uitzendbureau. Een nieuw fris bureau met een specialisatie in de beroepen brandwacht, verkeersregelaar en asbestsaneerder. Met hun passie voor uitzenden, re-integreren en payrolling en de jarenlange ervaring van de oprichters in deze branche is Flexoel waardevol voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden.

Medeoprichter Eric vertelt: “Uitzenden, re-integreren en payrolling zit in ons bloed. Voor elke klant en kandidaat zetten wij ons volledig in. Ons grote netwerk helpt ons snel een geschikte kandidaat te vinden. Zo bieden wij opdrachtgevers de juiste werknemers. En de werkzoekende een leuke en uitdagende werkgever”. Maar ook voor SROI-kandidaten vindt Flexoel een passende plek. “Wij bieden bedrijven de mogelijkheid maatschappelijk verantwoord ondernemen een concrete invulling te geven. Zo helpen wij bijvoorbeeld brandwacht opdrachten in te vullen met SROI-kandidaten.”

Brandwacht
“Brandwachten zetten wij in ter vervanging van brandmeldinginstallaties of voor het toezicht houden op risicowerkzaamheden. Dit doen wij door heel het land. Binnen een korte tijd leveren wij op elke gewenste plek in Nederland Rijksgediplomeerde brandwachten en/of veiligheidswachten. Zo hebben wij in februari de eerste Rijksgediplomeerde brandwacht op Terschelling geleverd. Een uitbreiding van ons werkgebied en een waardevolle toevoeging voor het eiland.” De brandwachten van Flexoel zijn ieder volgens de overheidsnormen opgeleid en beschikken over de juiste certificaten en diploma’s. “Hierdoor weten ze hun expertise bij calamiteiten snel om te zetten in daadkrachtig handelen.” aldus Eric.

Persoonlijk
Naast het leveren van brandwachten is Flexoel ook gespecialiseerd in de beroepen verkeersregelaar en asbestsaneerder. “In deze drie branches helpen wij bedrijven bij de realisatie van hun doelstellingen”. Door de tijd te nemen en iedereen persoonlijk te leren kennen vinden wij de juiste persoon.” Kwaliteit. Daar staat Flexoel voor.

Wilt u meer weten over wat Flexoel voor u als opdrachtgever kan betekenen? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als brandwacht, verkeersregelaar of asbestsaneerder?
Kijk dan voor meer informatie op flexoel.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van ContentKing: