Fotoboek maken met eigen foto’s

Persbericht geplaatst door fdf op 27-02-2014
Fotoboek maken met eigen foto’s

Vaak als je terugkomt van een vakantie of na een bijzondere gelegenheid zoals een trouwerij of geboorte, heb je vele foto’s die in een map op de computer worden opgeslagen. Zonde! Tegenwoordig kun je zelf eenvoudig een fotoboek maken met je eigen foto´s. Hieronder vind je meer informatie over het ontwerpen van een mooi fotoalbum!

Fotoboek maken / gratis software

Bij fotofabriek.nl kun je een fotoboek maken door middel van de gratis software die er speciaal voor ontworpen is. De software kun je installeren op je eigen computer en ook de ontwerpen van de fotoboeken die je maakt, kun je op je eigen harde schijf opslaan. Bij fotofabriek.nl kunnen zowel Windows, als Mac/gebruikers een fotoboek maken, aangezien de software voor beide besturingssystemen beschikbaar is. Werk je graag in Adobe Photoshop of InDesign dan heb je ook de mogelijkheid om een PDF/bestand te uploaden en kun je op deze manier je fotoalbum afdrukken.

De foto´s die op je computer zijn opgeslagen kun je via de software eenvoudig weer terugvinden. Ga je daadwerkelijk beginnen met een fotoboek maken dan is het aan te bevelen, zeker bij grote aantallen foto´s, om eerst een onderverdeling van de foto´s te maken in mapjes. Op deze manier houd je het overzicht over de foto´s die gebruikt zijn en kun je foto´s ook sneller terugvinden.

In de software vind je ook verschillende effecten en bewerkingsmogelijkheden om je foto´s te bewerken of bijvoorbeeld om je pagina´s te decoreren. Op deze manier kun je een mooi fotoboek maken alsof deze rechtstreeks uit de winkel komt, maar gevuld met je eigen foto´s!

Goedkope fotoboeken maken

Een fotoboek maken hoeft het helemaal niet duur te zijn. Wat dat betreft kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wil en kun je zelf bepalen hoeveel pagina´s en welke papiersoort je kiest. Bij fotofabriek.nl kun je bijvoorbeeld goedkope fotoboeken maken op verschillende formaten en in verschillende uitvoeringen. Voor minder dan 10 euro kun je al een fotoboek maken! Als je meer dan een exemplaar bestelt van hetzelfde ontwerp dan krijg je op voorhand al een volumekorting en zeker bij een hoge oplage kun je zo goedkope fotoboeken maken.

Bij fotofabriek.nl kun je ook een gratis fotoboekje maken om te testen hoe de afdrukkwaliteit is en of je foto´s kwalitatief voldoende zijn om daarmee een echt fotoboek maken!

Download de gratis software en je kunt direct de mooiste fotoboeken ontwerpen!

deel deze pagina: