Fotowedstrijd Midzomerschans: Win een rondvlucht boven de Waddenzee

Persbericht geplaatst door Midzomerschans op 09-05-2012
Fotowedstrijd  Midzomerschans: Win een rondvlucht boven de Waddenzee

Aan Festival Midzomerschans, dat gehouden wordt op 23 en 24 juni op voormalig fort De Schans op Texel, is dit jaar een fotowedstrijd gekoppeld. Het thema is ‘de kust’.

Deelnemende fotografen mogen maximaal twee foto’s insturen, die zowel op papier als digitaal moeten worden aangeleverd. Het thema ‘de kust’ mag ruim worden genomen. Niet alleen strand en duinen, maar ook kustvogels en steltlopers, badgasten en strandvermaak, waterplanten en fuikenvissers kunnen hier onder vallen. Het thema is ingegeven door het panorama van de Nederlandse kust, dat door XXL Art tijdens het festival wordt tentoongesteld. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt een rondvlucht aangeboden in een motorzweefvliegtuig. Een selectie van de foto’s wordt op canvas afgedrukt en zal tijdens het festival te zien zijn. In de week na Festival Midzomerschans zijn de foto’s te zien in galerie De Hollebol in Den Burg op Texel.

De voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de website van het festival, www.midzomerschans.nl. Voor meer informatie, deelnemers@midzomerschans.nl.

De fotowedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten, die eigenaar is van het festivalterrein.

Voor de redactie:

Voor vragen, neem contact op met Klarina Combé, info@midzomerschans,nl of 06-12765670.