Frolijk Gastouder Enschede: kleinschalige kinderopvang

Persbericht geplaatst door Frolijk op 10-02-2016
Frolijk Gastouder Enschede: kleinschalige kinderopvang

De keuze voor de opvang van jouw kinderen is van groot belang voor de ontwikkeling van je kinderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen die door gastouders worden opgevangen meer ontspannen zijn en meer plezier en zelfvertrouwen hebben. Daarnaast is een gastouder tot wel 50% goedkoper dan het kinderdagverblijf! Je betaald dus een stuk minder en het is ook nog eens beter voor je kind! Kies je voor gastouderopvang Frolijk dan weet je dus zeker dat jouw kind op de juiste plek terecht komt.

Mijn naam is Lenie Workel, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Na 13 jaar in de kinderopvang heb ik besloten te beginnen als
gastouder. Ik wil er graag zijn voor de kinderen, ze echt alle aandacht
geven die ze nodig hebben voor hun ontwikkeling. Ik merkte dat dit
mij op het kinderdagverblijf niet meer lukte door de steeds groter
wordende groepen .
Met mijn jaren lange ervaring in de kinderopvang is julle kind bij mij in
vertrouwde handen. Ik wil ze het veilige gevoel van thuis geven. Plezier en
gezelligheid vind ik daarbij erg belangrijk! Daarnaast is de opvang bij mij kleinschalig: nooit meer dan 6 kinderen (incl. mijn eigen) tegelijkertijd.

Met de kinderen gaan we gezellig samen knutselen, liedjes zingen of voorlezen. We hebben zelfs een speciaal ingerichte (speel)kamer voor de opvang. Ook hebben we een heerlijk ruime en zonnige tuin met voldoende speelgelegenheid. Ook gaan we samen regelmatig op pad: samen in de bakfiets of bijvoorbeeld naar de speeltuin.

Kortom: zijn jullie op zoek naar een kleinschalige, gezellige en betrouwbare opvang voor julllie kinderen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Frolijk Gastouder Enschede
www.frolijk.com
lenie@frolijk.comdeel deze pagina: