Full service internetbureau

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 07-09-2012

Optimaal rendement uit digitale communicatie

U vindt bij Bureau Kicker een innovatief full service internetbureau. Wij ontwikkelen internetconcepten en zorgen voor een effectieve social mediastrategie. Onze know how is voor u beschikbaar voor de ontwikkeling van websites, webshops en geavanceerde mobiele apps. Evenzeer voor doeltreffende internetmarketing met SEO en AdWords. Bureau Kicker werkt met eigen programmeurs waardoor een optimale afstemming tussen techniek en functionaliteit plaatsvindt.
WEBSITES EN WEBSHOPS

De tijd dat je snel resultaat kunt boeken op internet is voorbij. Een doordachte geĆÆntegreerde aanpak is nodig. De bewezen succesvolle aanpak van Bureau Kicker zorgt voor verhoging van naamsbekendheid, genereren van sales leads of directe verkopen. Goed design met een klantvriendelijke commerciĆ«le routing en de juiste technische realisatie van websites en webshops staan aan de basis van resultaat boeken op het internet.
MOBIELE APPS

Het sterk toegenomen gebruik van smartphones biedt uitstekende mogelijkheden om dit medium in te zetten voor marketing- en verkoopactiviteiten. Een mobiele app zorgt voor versnelling en vereenvoudiging van informatie-uitwisseling.
INTERNETMARKETING

Aanwezig zijn met een website of webshop is niet genoeg om omzet en winst te genereren. Met een actieve zoekmachinestrategie met SEO en AdWords, gecombineerd me een social media strategie zorgt u voor optimale benutting van de zakelijke kansen van internet.