Functioneel opvallen met promokleding

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 12-09-2012

Promokleding biedt een bedrijf of instelling de mogelijkheid om zijn naam bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Van een simpele polo, sweater of t-shirt tot een bodywarmer, regenjack of ski-jack, de mogelijkheden zijn legio. Standaard producten kunnen worden geborduurd of bedrukt met bedrijfslogo en slogan, maar het is ook mogelijk om speciaal vervaardigde kleding in bedrijfskleuren

Promokleding versterkt imago

Niet alleen voor relaties, maar ook voor gebruik door eigen personeel betekent het gebruik van promokleding een positieve bijdrage aan de uitstraling van het bedrijf. Zowel voor medewerkers met een representatieve functie als voor productiemedewerkers versterkt het dragen van promokleding in de stijl van het bedrijf het gevoel van trots. Of het gaat om functionele kleding, beschermende kleding of representatieve kleding, in alle stijlen is fraai promokleding beschikbaar.

Jos! Gifts is specialist in promokleding

Met jarenlange ervaring en uitstekende contacten met fabrikanten en leveranciers is Jos! Gifts in staat om voor iedere toepassing geschikte promokleding te bedenken en leveren. Textiel is in verschillende kwaliteiten beschikbaar, voor jacks en bodywarmers is er keuze uit verschillende materialen en ontwerpen.

Interesse in promokleding, promogifts en promo-artikelen? Bel Jos! Gifts

Jos! Gifts is totaalleverancier op het gebied van relatiegeschenken, premiums en promogifts. Een omvangrijk assortiment producten is uit voorraad leverbaar en kan online worden besteld. De specialisten van Jos! Gifts denken graag mee voor het vinden van originele, speciaal op maakt gemakte promo-artikelen. Voor meer informatie zie: www.josgifts.nl.