Gear4 zet de wereld van draadloze speakers op zijn kop(je)

Persbericht geplaatst door Trendigo op 25-04-2014
Gear4 zet de wereld van draadloze speakers op zijn kop(je)
Gear4 zet de wereld van draadloze speakers op zijn kop(je)
De nieuwe Espresso Bluetooth draadloze speakers van Gear4 hebben een uniek design. Niet alleen zien ze er te gek uit, het geluid dat eruit komt is niet dat van een pruttelende espressomachine, maar mooi vol. Je doet er ook langer mee dan een echt kopje espresso, want deze speakers gaan 8 uur mee voordat je ze weer moet opladen.
Kenmerken van de Gear4 Espresso
De Gear4 Espresso is verkrijgbaar in blauw, geel of groen. De gebruikte draadloze standaard is Bluetooth 3.0 met ondersteuning voor A2DP. De Boosted Bass technologie zorgt dat uit deze compact speakers toch een mooi, krachtig en vol geluid komt. Door de clip sluiting (het oortje van het kopje) kun je de speaker veilig ergens aan hangen.
Bestellen?
Deze originele Gear4 Espresso speakers ko(o)p je voor maar €34,95 inclusief verzending via de volgende link: http://www.trendigo.nl/gear4-draadloze-bluetooth-speaker-espresso-cyan-ps006cyg
Over Trendigo
Trendigo is dé webwinkel voor smartphone & tablet accessoires. Honderden smartphone hoesjes, iPhone hoesjes of hoesjes voor Samsung Galaxy smartphones. Je koopt veilig via iDeal, PayPal of AfterPay en je betaalt géén verzendkosten bij Trendigo. Trendigo is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk.