Geboortestickers voor de kleine

Persbericht geplaatst door Stickerparadijs op 22-02-2015
Geboortestickers voor de kleine

Hoera, er is een kindje geboren! Je zet natuurlijk direct de ooievaar buiten, verstuurt de geboortekaartjes, hangt de slingers op en blaast je adem in roze of blauwe ballonnen. De hele wereld mag weten dat jouw zoon of dochter is geboren, dus je wilt er alles aan doen om iedereen te laten meegenieten van jouw vreugde. Heb je al eens gedacht aan een geboortesticker? Geboortestickers zijn muurstickers speciaal om de geboorte van de kleine te vieren!

Unieke geboortestickers met naam

Geboortestickers maken een babykamer uniek, lieflijk en persoonlijk. Bij Stickerparadijs kun je de meest uiteenlopende soorten geboortestickers vinden. Denk aan schattige diertjes, aan muurstickers in de vorm van een naamstempel of aan de afbeelding van een grappige baby. Er zijn tal van mogelijkheden. De geboortestickers kunnen van een naam worden voorzien, waardoor je de babykamer direct een heel persoonlijk tintje meegeeft. Alle namen zijn mogelijk!

De geboortestickers naar wens aanpassen

Alle muurstickers van Stickerparadijs, waaronder ook de geboortestickers, zijn direct online aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren. Dit wil zeggen dat er meerdere formaten beschikbaar zijn, dan je de muursticker in een kleur kunt bestellen die bij jou past en dat je zelf natuurlijk de naam voor de geboortesticker kunt invullen. Je hoeft niet te kiezen uit een standaard lijst, waar heel veel namen vaak buiten vallen. Echt alles is naar wens aan te passen, dus eigenlijk ontwerp jij de geboortesticker met naam. Wij maken deze natuurlijk voor je!

Geboortestickers aanvullen met muurstickers

Natuurlijk biedt Stickerparadijs tal van mogelijkheden om de geboortestickers met naam aan te vullen met andere leuke muurstickers. Kies je bijvoorbeeld voor een geboortesticker met een vlinder in de afbeelding? Dan hebben wij ook nog diverse losse muurstickers met vlinders, zodat je de hele babykamer in deze sfeer kunt houden. Ditzelfde geldt uiteraard voor alle andere afbeeldingen. Wij bieden je alle gelegenheid om de babykamer zo te maken zoals jij het wilt!

Ontdek de zee aan mogelijkheden

Stickerparadijs biedt je een zee aan mogelijkheden als het gaat om muurstickers, en ook zeker als het gaat om geboortestickers met naam. Je wilt je baby immers de mooiste babykamer van de wereld geven! Bekijk gerust eens ons online assortiment en ontdek de vele mogelijkheden voor jou en je kindje!

deel deze pagina: