Geen decemberstress met culinaire kadobon Eat2Gather

Persbericht geplaatst door Moonfish Text & PR op 16-11-2011
Geen decemberstress met culinaire kadobon Eat2Gather

Met de decembermaand in aantocht is het altijd weer een uitdaging om met een zo verrassend mogelijk kado aan te komen tijdens pakjesavond of voor onder de kerstboom. Culinair organisatiebureau Eat2Gather bedacht een originele én smakelijke oplossing: een kadobon waarbij je iemand trakteert op een culinaire workshop.

Smakelijk en origineel
Karien Olthof, eigenaresse van culinair organisatiebureau Eat2Gather kampte ieder jaar weer met de zogenaamde decemberstress: wat geef je vrienden of familieleden kado die alles al hebben? Hoe kom je zo origineel mogelijk voor de dag tijdens Sinterklaas en Kerst? Speciaal voor dat soort momenten ontwikkelde zij de workshop kadobon: een bon die recht geeft op één van de vele culinaire workshops die zij met haar bedrijf aanbiedt. Karien: ,, Is je vader dol op een borreltje? Die geef je een workshop likeur bereiden kado. Een zoetekauw in je vriendenkring? De workshop bonbons of patisserie maken. Staat je vriendje altijd te stoeien met het espresso-apparaat? Die kan de fijne kneepjes van de "latte-art" (melkschuimkunst) leren tijdens een barista workshop."

Het werkt heel eenvoudig. Via de website van Eat2Gather kun je een keuze maken uit waardebonnen in diverse prijscategorieën. Zo kun je in de laagste prijsklasse (25 euro ex BTW) al een kaasproeverij kado doen in een proeflokaal aan de Amsterdamse grachten, inclusief wijn en port. Iemand trakteren op een barista workshop kan al voor 50 euro en zo zijn er nog een groot aantal andere culinaire workshops te kiezen. Vervolgens ontvang je per post de bon met een geurige smaakmaker van Eat2Gather. Mensen die écht tot het laatste moment hebben gewacht om een kado te regelen, kunnen de bon direct per e-mail toegestuurd krijgen. Zodra de betaling is ontvangen, is de bon geldig. De bon kan in principe het hele jaar worden ingezet.

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in culinaire evenementen, workshops, netwerkbijeenkomsten, familie- en bedrijfsuitjes. Dit kan variëren van de culinaire wereldtour tot en met een kruidenworkshop of een lesje tafeletiquette - het doel is om mensen bijeen te brengen door middel van verschillende culinaire activiteiten. Ongedwongen, leerzaam én leuk. De activiteiten zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Ook zijn er workshops op open inschrijving: ben je alleen of met zijn tweetjes, dan kun je je opgeven voor één van de workshops die op de agenda staan van Eat2Gather. Eat2Gather werd in 2007 opgericht door Karien Olthof (1980), een jonge onderneemster met organisatietalent en een voorliefde voor lekker eten, drinken en gastvrijheid. In 2008 was Karien finaliste bij de Columbus trofee, een aanmoedigingsprijs voor jonge en eigenzinnige ondernemers.

Voor de redactie:

http://www.eat2gather.nl

Nieuwsbrief: www.eat2gather.nl/nieuwsbrief
Facebook: facebook.com/Eat2Gather

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Ravianne van Vliet, Moonfish Text & PR, ravianne@moonfishpr.com, 06 511 390 82