Gemeente Boxmeer implementeert SharePoint All-in-One van Split~Vision

Persbericht geplaatst door Influx PR op 07-11-2013
Gemeente Boxmeer implementeert SharePoint All-in-One van Split~Vision

Eindhoven, 7 november 2013 - Boxmeer is de eerste gemeente in Nederland die gebruik gaat maken van SharePoint All-in-One - een volledig integreerbare, gebruiksvriendelijke totaaloplossing van Split~Vision. De oplossing biedt functionaliteiten voor zaakgericht werken, projectmanagement, informatie- en documentenbeheer (DMS) gecombineerd met de SharePoint recordmanagement-applicatie (RMA), collaboration, Business Intelligence (BI) en meer.

De gemeente Boxmeer start in november met de eerste implementatiefase en gaat SharePoint All-in-One bij vijf verschillende afdelingen implementeren. De circa 250 zaak- en projecttypes van die afdelingen zullen eind februari 2014 operationeel zijn. Vanaf februari volgen de overige afdelingen.

SharePoint All-in-One is bedoeld om overheidsinstanties, zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook zakelijke dienstverleners een betrouwbare en een snel in te voeren Microsoft-platform te bieden voor hun gehele digitale informatiehuishouding. Het product van Split~Vision, is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt en werd in september 2013 geïntroduceerd. Alle mogelijkheden van SharePoint, CRM, projecten, workflow, Outlook zijn ‘out of the box' in te zetten zonder duur en tijdrovend maatwerk.

SharePoint All-in-One sluit aan bij het bedrijfsvoeringmodel van de gemeente Boxmeer, die sinds een aantal jaren bezig is met een management ontwikkeltraject. In het kader hiervan beschikt de gemeente over Basebox, een speciaal bedrijfsvoerings-optimalisatie-model ontwikkeld door gemeentesecretaris Harry van de Loo. Basebox is gebaseerd op wetenschappelijke fundamenten van de speltheorie ‘hoe ga je met elkaar om' en de systeemtheorie ‘hoe richt ik de organisatie daarop in'. SharePoint All-in-One werkt naadloos samen met Basebox waardoor de organisatie efficiënt en effectief kan worden bestuurd.

SharePoint All-in-One biedt de basis voor het strategische governance-plan en het managen van de gehele organisatie. De oplossing dicteert geen bepaalde werkwijze, maar volgt de gebruikelijke manier van werken van mensen en processen. Dit leidt tot effectieve besturing en efficiëntere samenwerking.

Bekijk hier de video

Meer weten?
Wegens grote belangstelling wordt er op 10 december 2013 in de middag opnieuw een gratis demo SharePoint All-in-One verzorgd in Utrecht. Nadere informatie over het product en de gratis demo is te vinden op www.splitvision.nlof aan te vragen via info@splitvision.nl. Aanmelding is verplicht.

Voor de redactie:

Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid. I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd. SharePoint Controlleris specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
Recent, is hieraan het product SharePoint All-in-One toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: