Glasproducten online kopen steeds populairder

Persbericht geplaatst door OSM op 09-07-2014
Glasproducten online kopen steeds populairder
Vandaag heeft Glazz.nl (www.glazz.nl) haar vernieuwde webshop gelanceerd. Glasproducten online kopen via internet wint snel aan populariteit. De mensen achter de webshop weten er alles van, sinds december 2012 verkopen zij glasproducten aan consumenten en de zakelijke markt. Maandelijks stijgt de omzet. Het nieuwe design, maar vooral het verbeterde gebruiksgemak van de webshop moet leiden tot nog meer online omzet. “Niet zo heel lang geleden dachten veel consumenten nog dat glasproducten buiten hun bereik lagen”, vertelt Jelle Jan Wissmann, drijvende kracht achter Glazz.nl. “Maar gelukkig, die tijd ligt inmiddels achter ons. Wij bieden op onze webshop glasproducten aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Bezoekers kunnen zelf hun producten samenstellen, maar ook maatwerk en inmeten en installatie is bij ons heel goed mogelijk.”

Ervaring en service
Glazz.nl is onderdeel van de grootste zelfstandige vlakglasbewerker in Nederland en beschikt als jong en vernieuwend concept zo toch over bijna honderd jaar ervaring. “We merken dat mensen deze ervaring een enorme pre vinden”, vertelt Wissmann verder. “Als mensen telefonisch contact met ons opnemen bieden wij hen een goede service. Wij denken proactief mee en geen moeite wordt gespaard om onze klanten te helpen. Klanten waarderen dat zeer, we lezen dat terug in de reviews die we van hen ontvangen. Met een gemiddelde score van 8.8 doen we het heel goed!” De service gaat bij Glazz.nl verder dan alleen het geven van productadvies. Ook het inmeten en installeren kan volledig via Glazz.nl worden geregeld. Glazz.nl heeft daarvoor zo’n twintigtal vakmannen getraind. Samen vormen zij een specialistisch servicenetwerk met landelijke dekking.

Unieke positie in Nederland
“Met onze vernieuwde webshop verwachten wij dat de omzet verder zal toenemen. Alles is erop gericht om de bezoeker te helpen om het geschikte product te kopen. Die bezoeker is overigens steeds vaker een zakelijke klant, denk daarbij aan een schilder, timmerman of hovenier die voor de wat kleinere glasprojecten op zoek is naar een geschikte oplossing die snel kan worden geleverd. Wij leveren maatwerk glasproducten binnen 10 à 12 werkdagen, echt uniek in Nederland.” Ook na de lancering van de nieuwe webshop mogen bezoekers vernieuwing verwachten van Glazz.nl. De veelzijdigheid én het unieke karakter van glasproducten laat zich heel goed verkopen via internet. Glas geldt als de nieuwste online woontrend in Nederland, zowel voor producten binnen- als buitenshuis.