Glaszetter

Persbericht geplaatst door kvanduinen op 02-10-2013

De winter staat weer voor de deur. Is uw huis wel geïsoleerd tegen de winterse kou? Door goed geïsoleerde ramen in uw huis te plaatsen houd u de meeste kou gelukkig uit huis. Als u nog enkelglas in uw huis heeft zitten is het een goed idee om er over na te denken of dubbelglas niet een betere oplossing is. Dubbelglas houd de warmte beter binnen en ook de kou beter buiten de deur.

Dubbelglas

Enkelglas is erg ouderwets en houd niet veel warmte in huis. U stookt onnodig veel en betaald dus ook onnodig veel. Dubbelglas is een eenmalige investering maar u plukt er lang de vruchten van. Doordat u dubbelglas heeft stookt u minder en betaald minder aan uw energiemaatschappij. Als u uw huis helemaal goed wilt isoleren, is het raadzaamom HR++ glas in uw huis te laten monteren. Dit is een speciaal isolerend glas. Het is net als dubbel glas alleen word er een speciale gas tussen de ruiten gespoten. Dit gas heeft een nog betere isolatie waarde. Ook houd dit glas ook beter lawaai tegen van buiten.

Glashandel vergelijken

Bent u opzoek naar nieuw glas voor in uw woning? Dan is het verstandig om een aantal bedrijven te vergelijken. Als u de gunstigste prijs wilt voor de klus is het wel van belang om een glashandel te vergelijken. Door te vergelijken kunt u zien welke het goedkoopste uit de test komt. Op deze manier hoeft u nooit meer te betalen dan nodig is. Als u ons heeft ingeschakeld komen wij zo snel mogelijk langs en zetten professioneel en met vakmanschap en nieuw ruit voor u in uw huis.