Goede manieren om merkkleding te kopen

Persbericht geplaatst door lieke op 07-11-2013

Tot een aantal maanden gelden vond ik het altijd lastig om leuke winkels te vinden waar je merkkleding kan kopen. Een aantal maanden geleden kwam ik dus een webshop tegen met een groot aanbod merkkleding. Enkele merken die ik tegenkwam waren Marc Cain, Airfield, Bogner en Malene Birger, echte topmerken dus. De webshop met dit merken aanbod is Leurink mode. Bijna alle exclusieve, dure en stijlvolle merken zijn bij deze winkel te vinden.

Winkelen in de stad
Vroeger ging ik veel vaker de stad in om te kijken naar mooie merkkleding. Maar de laatste tijd koop ik steeds meer kleding online. Op het internet is er gewoon een veel breder aanbod van merkkleding. De winkels waar ik voorheen kleding kocht hebben vaak slechts beperkte ruimte waar ze de kleding kunnen opslaan. Soms is de winkel gewoon niet groot genoeg om het hele assortiment kleding kwijt te kunnen.

Het bestellen van de kleding
Tegenwoordig is het eenvoudig om kleding te bestellen. In sommige gevallen zelfs zonder bestel en retourkosten. Dit is natuurlijk erg fijn omdat het mij soms nog wel eens overkomt dat ik een maatje te groot of te klein bestel. Sommige merken vallen nou eenmaal iets groter of iets kleiner uit. Zonder bestel en retourkosten twijfel ik iets minder snel of ik een kledingstuk nou wel of juist niet moet bestellen. Ook Leurink heeft gelukkig geen bestelkosten.

Er zijn meerdere winkels die een groot aanbod verschillende merken aanbieden. Wat het grote voordeel van Leurink is, is dat er ook een fysieke winkel van Leurink bestaat. Soms wil ik toch eerst even de kleding bekijken in de winkel. Eigenlijk doe ik dit alleen maar als ik de kleding die ik wil bestellen eigenlijk dezelfde avond al aan wil. Als je echt snel nieuwe merkkleding wil hebben is het nog altijd de beste optie om snel naar een winkel te gaan.