Gouden Handdruk Specialist nu ook een website voor smart phones

Persbericht geplaatst door Gouden Handdruk Specialist op 07-06-2011
Gouden Handdruk Specialist nu ook een website voor smart phones

Soest – De website van Gouden Handdruk Specialist uit Soest is uitgebreid met een website voor mobiele gebruikers. Mensen met een mobiele telefoon worden automatisch richting een mobiele, gebruiksvriendelijke versie geleid. Op http://mobile.goudenhanddrukspecialist.nlkunnen ze meteen de hoogte van de gouden handdruk uitrekenen, het boek Gouden Handdruk 2011 aanvragen en vragen stellen aan Gouden Handdruk Specialist.

Gouden Handdruk Specialist is een expert op het gebied van het besparen van belasting op de gouden handdruk en stamrecht. Zo helpen wij ontslagen werknemers met hun keuze voor de gouden handdruk en kunnen een stamrecht bankspaarrekening afsluiten of een stamrecht BV oprichten. De website www.goudenhanddrukspecialist.nl voorziet al jaren in nuttige informatie en nieuws op het gebied van gouden handdruk en stamrecht. Omdat internetten via de smartphone groeit heeft Gouden Handdruk Specialist nu een eenvoudige en overzichtelijke website voor smartphones ontwikkeld. Van daaruit kan de gebruiker kiezen om de volledige website www.goudenhanddrukspecialist.nlte bezoeken. Deze website behandelt de onderwerpen zeer uitgebreid: de 4 opties met de gouden handdruk: direct afrekenen met de belastingdienst, banksparen gouden handdruk, stamrecht verzekering, stamrecht BV, WW uitkering na ontslag en complete uitleg over de kantonrechtersformule. De stamrecht BV wordt uitgebreid behandeld inclusief het starten van een eigen bedrijf vanuit een stamrecht BV.

In maart 2011 werden in Nederland voor het eerst meer smartphones (mobiele telefoons met internetcapaciteit) verkocht dan normale mobiele telefoons. In totaal worden dit jaar naar verwachting 3 miljoen nieuwe smartphones verkocht.

Bezoek de website vanaf je mobiel: http://mobile.goudenhanddrukspecialist.nl

Scan met je mobiel de QR-code en kom direct op de website:

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Gouden Handdruk Specialist: