Gratis hoortoestellen-boekje van Beter Horen

Persbericht geplaatst door BeterHoren op 03-10-2012

Gratis hoortoestellen-boekje van Beter Horen

Beter Horen biedt elke slechthorende, die graag weer beter wil horen, gratis het informatieve boekje “Eén en al oor” aan. Het boekje gaat dieper in op oren, horen en geluid. Beter Horen heeft “Eén en al oor” samen met de onafhankelijke Nationale Hoorstichting ontwikkeld.

Vragen van slechthorenden over hoortoestellen

Het hoortoestellen-boekje “Eén en al oor” is vooral informatief van aard. Het is een prettig hulpmiddel bij de oriëntatie op een hoortoestel. “Eén en al oor” geeft antwoord op veel vragen die slechthorenden hebben als zij voor het eerst informatie inwinnen over hoortoestellen (http://www.beterhoren.nl/horen/web/Gehoor+verbeteren/Over+hoortoestellen/): Wanneer heb ik een hoortoestel nodig? Waar vind ik onafhankelijk advies? Wat kost een gehoorapparaat? Hoe ontstaat gehoorbeschadiging (http://www.beterhoren.nl/horen/info/Gehoorverlies/Gehoorbeschadiging)? Alles wat u wilt en moet weten over het gehoor en hoortoestellen komt aan bod: De verschillende specialisten op het gebied van horen waar u mee te maken krijgt, het proces van hoortest tot diagnose en soorten gehoorbescherming. Maar ook wordt in “Eén en al oor” uitgelegd hoe hoortoestellen werken, wat de drager van hoortoestellen kan verwachten en u krijgt tips waar u op kunt letten bij de aanschaf van een gehoorapparaat.

Vergoedingen hoortoestellen 2013

Per 2013 gaan de vergoedingen van hoortoestellen veranderen. Natuurlijk wordt hier ook aandacht aan besteed in “Één en al oor”. Er is te lezen hoe het zit met kosten, eigen bijdrage, eigen risico en vergoedingen. Daarnaast vindt u hierin een lijst met nuttige websites waar u nog meer informatie kunt vinden over horen, hoortoestellen en vergoedingen.

“Een en al oor” gratis bestellen of bekijken

Het hoortoestellen-boekje is gratis verkrijgbaar bij de ruim 250 Beter Horen-winkels, zolang de voorraad strekt. “Eén en al oor” kunt u daarnaast bestellen via de speciale website www.een-en-al-oor.nl die tegelijkertijd met het uitbrengen van het boekje is gemaakt. Hier kunt u het hoortoestellen-boekje ook online bekijken. Verder bevat de website van “Eén en al oor” twee informatieve video’s. In de video over gehoor (http://www.beterhoren.nl/horen/web/Mijn+gehoor/) en slechthorendheid wordt door een audicien uitgelegd hoe het gehoor werkt en wat de oorzaken en gevolgen van gehoorverlies zijn. In de video over hoortoestellen wordt u geïnformeerd over de verschillen tussen hoortoestellen en de rol van de audicien. Daarnaast is het mogelijk om u op de website gratis en vrijblijvend op te geven voor een gehoortest van ongeveer 20 minuten.

Aan slechthorendheid is vaak wat te doen. De Nationale Hoorstichting en Beter Horen hopen dat dit hoortoestellen-boekje “Eén en al oor” voor veel slechthorenden een eerste stap naar een beter gehoor is.

Over Beter Horen

Beter Horen is al ruim 100 jaar dé hoorspecialist van Nederland. Het bedrijf is sinds 2001 onderdeel van marktleider in gepersonaliseerde hooroplossingen, Amplifon. Het doel van Beter Horen is het bereikbaar en betaalbaar maken van kwalitatief goede hoorzorg voor iedereen. Er zijn in Nederland meer dan 250 winkels van de hoorspecialist, maar ook serviceadressen bij de betere opticiens. De audiciens van Beter Horen zijn altijd gediplomeerd en StAr gecertificeerd.

Kijk voor dit persbericht op de website van Beter Horen: http://www.beterhoren.nl/horen/web/mijn+gehoor/meer+hoornieuws/gratis-boekje-een-en-al-oor. Voor vragen of een gratis gehoortest bent u van harte welkom bij de Beter Horen winkel bij u in de buurt. U kunt ook een vijf minuten durende gehoortest online (http://www.beterhoren.nl/horen/web/Mijn+gehoor/Bent+u+slechthorend/Hoortest/) doen op onze website.

Voor de redactie:

Dit persbericht staat ook online op http://www.beterhoren.nl/horen/web/mijn+gehoor/meer+hoornieuws/gratis-boekje-een-en-al-oor

Redacties mogen deze teksten gebruiken onder voorwaarde van vermelding: Beter Horen (http://www.beterhoren.nl)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Beter Horen webredactie (onlineklantenservice@amplifon.com), tel 0313 – 485 624

deel deze pagina: