Groenhuysen opent haar deuren met levendig programma

Persbericht geplaatst door NMeijer op 14-03-2012
Groenhuysen opent haar deuren met levendig programma

Op zaterdag 17 maart 2012 vindt de Open Dag van Zorg en Welzijn plaats. In heel het land openen zorg- en welzijnsinstellingen die dag hun deuren. Zo ook Groenhuysen. Op dertien locaties vinden van 11.00 tot 15.00 uur verschillende activiteiten plaats en kunnen bezoekers alles te weten komen over de diensten van Groenhuysen. Het programma per locatie is bekend.

De nadruk ligt dit jaar bij Groenhuysen tijdens de open dag op de levendigheid in de intramurale setting. Nog steeds bestaat de oude opvatting dat ouderen in een ‘bejaardenhuis’ alleen maar achter de geraniums zitten. Tijdens de open dag laten we zien dat niets minder waar is! Een centrum voor Wonen & Zorg van Groenhuysen is een plaats waar ouderen, in hun eigen appartement, voorzien van alle gemakken, een prettig en actief leven leiden. Eigen regie staat daarbij voorop.

Vol programma

Naast een kijkje in één of meerdere appartementen kunnen bezoekers aan de Open Dag vooral kennismaken met het zeer uitgebreide activiteiten- en verenigingsprogramma op de verschillende locaties. Groenhuysen Uit! geeft een overzicht van alle leuke uitstapjes en ook allerlei leuke nieuwe initiatieven als de Wii, Silverfitness en de ZorgMonitor komen aan bod. Ook geïnteresseerden in een baan in de zorg zijn op de Open Dag bij Groenhuysen aan het juiste adres. Groenhuysen zoekt het komende jaar tientallen nieuwe medewerkers.

Locaties

Tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn kunnen bezoekers van 11.00 tot 15.00 uur een kijkje achter de schermen nemen bij dertien locaties van Groenhuysen. Een volledig overzicht van het programma per locatie is te vinden op www.groenhuysen.nl/opendag.

Voor de redactie:

Bij vragen is Mariëlle Franken (communicatieadviseur stichting Groenhuysen) bereikbaar via telefoonnummer 0165 – 57 40 37 of 06 – 304 65 373. Meer informatie: www.groenhuysen.nl