Grofvuil Groningen en Haarlem

Persbericht geplaatst door bosmanict op 15-08-2014

U ziet er misschien weer als een berg tegenop. Elke keer maar weer stapelt het zich maar weer op en op. Heeft u het net opgeruimd? Binnen de kortste keren staat het weer propvol in uw schuur of garage! Het is weer de hoogste tijd op alle handen bijeen te slaan en op te gaan ruimen en weg te gaan gooien. Indien u inwoner/ inwoonster bent van Groningen kunt u terecht bij diverse Grofvuilloketten bij u in Groningen. Zo kunt u terecht bij Afvalbrengstation Woldjerspoor en Afvalbrengstation Vinkhuizen Zuid.

Hier mag u maar liefst vier keer per jaar gratis gebruik maken van het storten van uw grofvuil.
Het gaat weliswaar dan wel om een gevulde achterbak wat als een keer telt. Wanneer de achterbank ook nog eens plat wordt neergelegd, wordt het al afgevinkt als twee keer gratis grofvuil gebracht.

Het Grofvuil Groningen geeft ook nog eens handige tips op de website voor u. Zo melden zij diverse kringloop winkels, waar u tevens terecht kunt met nog goed bruikbare dingen. Dit hoeft dan niet naar de stort, scheelt u weer in de portemonnee. Mocht u nu meerdere malen per jaar terecht moeten bij het grofvuil loket in Groningen, dan moet er wel voor betaald worden. Tarieven zijn te vinden op de website van het grofvuil loket in Groningen. Heeft u bijvoorbeeld een container nodig of heeft u last van ongedierte? Daarvoor kunt u terecht bij de milieupolitie van de gemeente Groningen

Wanneer u een inwoner of inwoonster bent van de Gemeente Haarlem, gelden er hele andere regels! Bij het milieuplein Spaarnelanden, of te wel Grofvuil Haarlem aan de Oudeweg 93 kunt u geheel gratis uw grofvuil storten!
Er zijn geen kosten aan verbonden, mits u een bedrijf heeft. Het gaat dan ook om hele grote hoeveelheden wat u wilt storten, daar zitten kosten aan verbonden. Voor een inwoner is het ideaal! Bij milieuplein Spaarnelanden moet u zijn om gratis uw grofvuil te kunnen deponeren!