Grote luchtvaart beroepen- en opleidingenbeurs bij Aviodrome

Persbericht geplaatst door reismedia op 09-09-2011
Grote luchtvaart beroepen- en opleidingenbeurs bij Aviodrome

Lelystad, 8 september 2011 - Op zaterdag 24 september vindt bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome een grote beroepen- en opleidingenbeurs plaats, gericht op de luchtvaart- en reisindustrie. In samenwerking met luchtvaartnieuws.nl zijn er van 10.00 tot 17.00 uur vele stands met informatie beschikbaar. Ook maken interessante sprekers en een workshop aan boord van de Boeing 747 deel uit van het dagprogramma. Studenten en werkzoekenden kunnen op deze dag terecht bij een scala aan werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie.

Carrière in de luchtvaart en reisindustrie

Werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie presenteren zich op deze dag aan studenten en werkzoekenden. De beroepen- en opleidingenbeurs is bedoeld voor studenten en schoolverlaters die een opleiding willen volgen tot piloot, luchtvaarttechnicus, steward(ess), reisadviseur en luchtverkeersleider. Ook zijn er mensen uit de praktijk - zoals piloten, cabinepersoneel en technici - aanwezig om bezoekers te informeren over een baan boven de wolken. Tijdens de beurs zijn er tevens vacatures te vinden. Een lijst van de standhouders en het dagprogramma is te vinden op www.aviodrome.nl.

Rondvluchten
Op zaterdag 24 september kunnen bezoekers ook een ‘Dakota Experience’ ondergaan. Nadat is ingecheckt, krijgen de passagiers een briefing over de DC-3 Dakota en DDA Classic Airlines en worden ze getrakteerd op een drankje. Voordat ze instappen, lopen de passagiers mee met de piloot tijdens zijn ‘walk around’, de gebruikelijke inspectieronde voorafgaand aan het vertrek. Het hoogtepunt is natuurlijk de rondvlucht. Passagiers gaan niet alleen met een prachtige herinnering aan de DC-3 rondvlucht naar huis, maar ook met enkele mooie aandenkens aan hun ‘Dakota Experience’. Kortom, een rondvlucht op ‘hoog niveau’. Reserveren kan via de website van de Aviodrome, www.aviodrome.nl.

Toegang
Voor bezoek aan de luchtvaart beroepenbeurs geldt de reguliere entreeprijs voor de Aviodrome. Het park is op deze dag gewoon voor het publiek geopend. Studenten kunnen de luchtvaartbeurs en het park met korting bezoeken. Hiervoor dienen ze de kortingsbon op www.aviodrome.nluit te printen en hun studentenpas aan de kassa te tonen. Zij betalen dan geen €15,75 maar €10,-. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nlof bel met 0320 - 289 842.

Voor de redactie:

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Klik voor verdere informatie op:

  • Persfoto's: http://www.aviodrome.nl/persfoto/beroepenbeurs
  • Overige persberichten: http://www.aviodrome.nl/dagje-uit/kalender/persberichten-archief
  • Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl
  • Website: www.aviodrome.nl
  • deel deze pagina: