Grote Maten Herenkleding bij Hope Special Sizes

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 14-07-2014

Hope Special Sizes uit Amsterdam is gespecialiseerd in grote maten kleding voor de lange en brede mannen. Wij willen ons van anderen onderscheiden door meer service, kwaliteit en expertise te bieden voor deze specifieke doelgroep. Dit wordt gecombineerd met een goed betaalbare prijs.

Vrijetijdskleding voor de lange en brede mannen

Hope Special Sizes biedt ook vrijetijdskleding aan. Deze kleding is lekker comfortabel, maar toch trendy en modern! We helpen u graag met persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste kleding voor de herfst en winter . Onze nieuwe collectie is onlangs binnengekomen, dus kom eens langs aan de Prinsengracht 182 in Amsterdam.

Grote Maten Sportieve kleding

Voor sportieve kleding voor de lange en brede man bent u bij Hope Special Sizes op de juiste plek. Voor heren bieden we in alle maten de juiste sportieve kleding zodat u bij ons altijd kunt slagen. Moeite met kiezen? Geen probleem, we helpen u met het kiezen van de juiste kleding en nemen speciaal voor u de tijd!

Zakelijke collectie

Binnen onze huidige collectie bieden we voor de stijlvol geklede man ook een zakelijke collectie. Wij hebben een ruim aanbod van diverse grote maten kostuums, pantalons en colberts.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze grote maten herenkleding? Wilt u weten wat wij momenteel op voorraad hebben of heeft u andere vragen? Bel dan geheel vrijblijvend naar 020-6274913 en we helpen u graag!

Hope Special Sizes
Prinsengracht 182 WK
1016 HB Amsterdam
Tel nr: 020-6274913